Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z obrovského sexidolu žena v domácnosti: Robbie už len perie, žehlí a spieva si Beyoncé

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Anglický spevák Robbie Williams a jeho manželka Ayda Field chcú mať ďalšie deti. Tridsaťšesťročná rodáčka z Los Angeles to prezradila v rozhovore pre taliansky magazín Grazia, v ktorom tiež povedala, že starostlivosť o trojročnú dcéru Theodora Rose "Teddy" a 17-mesačného syna Charltona im robí veľkú radosť.

"Veľmi radi by sme mali ďalších potomkov. Starostlivosť o deti zvládame obaja. Rob mení plienky, varí, spieva skladbu Single Ladies od Beyoncé asi 200 razy, keďže ho o to žiada Teddy. Už nemáte toľko času strachovať sa o seba a uvedomujete si, akú radosť vám to robí," vyjadrila sa herečka.

Field takisto povedala, že si rada užíva domáci život. "Keď je Rob na turné, cestujeme s ním a odkedy pracujem aj ja, všetci chodia so mnou. Páči sa mi, že všade chodíme spolu. Doma žijeme normálne. Vozíme Teddy do školy, varíme, máme spoločné rodinné večery a často pozeráme televíziu," dodala. Dvojica sa zosobášila v roku 2010. 

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal desať sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ naposledy ponúkol kompiláciu Under The Radar Volume 1 (2014). K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil. 

Ayda Field, vlastným menom Ayda Sabahat Evecan, si zahrala vo filmoch Making It Legal (2007), Úplná zverina (2008) či V zemi Jane Austenovej (2013). Účinkovala aj v seriáloch Studio 60 on the Sunset Strip (2006 - 2007) alebo Back to You (2007 - 2008). 

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu