Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pehavá príšera pretŕčala prsia: Och, táto kreatúra sa fakt živí ako modelka?!

Pheobe Price je povestná gýčom a vulgárnosťou. Zobraziť galériu (4)
Pheobe Price je povestná gýčom a vulgárnosťou.

LOS ANGELES – Bez súdnosti a vkusu! Phoebe Price (42), ktorá sa prezentuje ako modelka a návrhárka, nikdy nepatrila medzi top hviezdy šoubiznisu. Pozornosť si väčšinou vyslúžila svojou vulgárnosťou a (ne)chcenými odhaleniami. Keď sa preto pred pár dňami ukázala výstredná pehaňa v spoločnosti, vyvalenými vnadami príliš neprekvapila. Je ale dosť zarážajúce, ak ju niekto naozaj považuje za modelku.

Nič pre fanúšikov prirodzenej krásy! Ryšavé vlasy a pehy dokážu často vytvoriť zaujímavú kombináciu. Aj v šoubiznise je viacero žien, ktoré sú vďaka takémuto zjavu výnimočné. Ohnivo pôsobiacim typom však pristane skôr jednoduchosť. Phoebe Price, ktorá sa pokúša preraziť ako modelka a herečka, si však toho akosi nie je vedomá.


Mohlo by vás zaujímať: Najzvodnejšie ryšavky šoubiznisu!


Phoebe zatúžila po nablýskanom celebritom svete ešte v tínedžerských rokoch. Šťastie skúšala aj v Grécku a Taliansku. Keď sa ale presťahovala späť do rodnej Ameriky, príliš veľa vody nenamútila. Oveľa viac ako úspechmi je známa výstrednosťou a odhaľovaním svojho tela.

Popritom sa červenovláska venuje aj charite. Na nedávnej akcii nadácie boja proti AIDS preto nesmela chýbať. Prítomných fotografov zaujala samozrejme už pri príchode. Z gýčových šiat jej totiž každú chvíľu išli vypadnúť silikónové prsia. Tie si Price naprávala priamo pred očami fotografov.

Vulgárny výstrih však nebol to jediné, čím svojská červenovláska pútala pozornosť. S klobúkom na hlave, výraznými umelými mihalnicami, modrými nechtami a zmaľovaná ako kraslica vyzerala skôr ako kreatúra než kráska živiaca sa modelingom. 


Prečítajte si tiež:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu