Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miliardárska dcérenka provokuje na webe: V tvári nič moc, ale to telo stojí za hriech!

Tiffany Trump nie je prototypom ideálnej krásky, ale postavičku má ukážkovú. Zobraziť galériu (9)
Tiffany Trump nie je prototypom ideálnej krásky, ale postavičku má ukážkovú.

FLORIDA – Je si vedomá svojich kvalít! Americký miliardár Donald Trump (68) bol počas svojho života plodný nielen v rámci biznisu, ale aj vo svojom súkromí. Vystriedal tri manželky, s ktorými má päť ratolestí. Boháčovou pýchou je aj dcéra Tiffany (21), ktorá sa na známeho otca dosť ponáša. Vďaka tomu sa môže jej tvár niekomu zdať nie príliš atraktívna. Keď však príde reč na postavičku mladej študentky, tak to je už celkom iná káva.

Bohatý tatko nie je to jediné, čím môže Tiffany Trump zaujať svojich nápadníkov. Prominentná blondínka totiž skrýva pod šatami štíhlu figúru, s ktorou by pokojne zapadla medzi modelky. Krivkami sa podnikateľova dcéra pochválila pred pár dňami aj na sociálnej sieti instagram.

Tiffany si momentálne užíva chvíle oddychu na slnečnej Floride, odkiaľ posiela priateľom horúce pozdravy v plavkách. Pri pohľade na blondínkinu štíhlu figúru je zrejmé, že ju zdedila po mame Marii Maples, ktorá sa živila ako manekýnka.

Mladá slečna Trumpová sa však v minulosti netajila tým, že ju láka skôr hudobná brandža. „Milujem hudbu už odjakživa. Teraz ju vnímam skôr ako hobby, ale uvidíme, čo bude o pár rokov,” poznamenala Tiffany v rozhovore pre The Daily Mail. Nuž, nebola by prvou prominentnou dcérenkou s takýmito ambíciami . Paris Hilton by vedela hovoriť... 

Tiffany Trump má štíhlu postavičku, ktorou sa rada pochváli.
Zobraziť galériu (9)
Tiffany Trump má štíhlu postavičku, ktorou sa rada pochváli.

 


Túžite po štíhlej postave a nedarí sa vám schudnúť? Možno vám pomôžu tieto rady a odporúčania!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu