Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapivé vyhlásenie rozmaznanej Hiltonky: Toto myslí fakt vážne?!

Paris Hilton Zobraziť galériu (5)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Dedička hotelového impéria Paris Hilton má dosť vzťahov so známymi mužmi. Tridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku to uviedla v rozhovore pre britský magazín Hello!.

„Randila som s celebritami, no už o nich nestojím, pretože sa im nedá veriť. Radšej by som bola s obyčajným, milým chalanom, ktorý má dobré srdce, je verný a múdry a dokáže ma rozosmiať,“ povedala.

Hilton, ktorá v minulosti tvorila pár napríklad s Jasonom Shawom, Benjim Maddenom či Riverom Viiperim, je podľa vlastných slov v súčasnosti nezadaná. „Nikdy vo svojom živote som nebola sama, ale teraz som a milujem to. Cítim sa taká nezávislá a voľná,“ doplnila. 

Paris Hilton preslávila v roku 2003 erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom. Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej šou The Simple Life (2003 - 2007). Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008). Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu