Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahé vnady čarodejnice z Harryho Pottera: Čáry-máry, šaty sú fuč!

Cleménce Poésy, známa z Harryho Pottera, nie je žiadna hanblivka. Zobraziť galériu (7)
Cleménce Poésy, známa z Harryho Pottera, nie je žiadna hanblivka.

PARÍŽ – Žiadna hanblivka! Francúzska herečka Clémence Poésy (32) je dobre známa asi každému fanúšikovi filmov o čarodejníckom učňovi. Jemne pôsobiaca blondínka však má na konte aj účinkovanie v oveľa zaujímavejších počinoch. Kým v dielach o Harrym Potterovi predvádzala rôzne čary, v tých ostatných ukazovala svoje kúzelné vnady.

Herečka Clémence Poésy má za sebou celkom slušnú kariéru, ktorú odštartovala už v útlom detstve. Ako malá účinkovala na doskách, ktoré znamenajú svet, pred kamerou sa začala objavovať ako štrnásťročná. Zviditeľnila sa najmä vďaka filmu Harry Potter a Ohnivá čaša, kde stvárnila čarodejnícku študentku Fleur Delacour.

Málokto však zrejme vie, že ešte pred tým účinkovala blondínka vo filme, ktorého súčasťou sú aj odhalené scény. Vo francúzskej komédii Vitajte u Rozových sa Clémence ukázala bez ostychu hore bez a jej nahé prsia si mohol obzrieť úplne každý.

Nahým telom sa filmová čarodejnica popýšila aj vo filme Birdsong, kde stvárnila sexuálne scény s kolegom Eddiem Redmaynom. „Keby diváci vedeli, čím všetkým si herci prejdú pri nakrúcaní posteľných záberov, tak by im nikdy nepripadali sexi,“ prezradila v jednom z rozhovorov herečka, ktorá sa v minulosti odhalila aj pre pánsky magazín. Fotografiu z neho nájdete v GALÉRII

Cleménce Poésy sa odhalila vo viacerých filmoch.
Zobraziť galériu (7)
Cleménce Poésy sa odhalila vo viacerých filmoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu