Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka ukázala prsia v cirkuse hriechu: Aha, aké sú dokonalé!

Lydia Hearst nafotila zábery v zmyselných pózach. Zobraziť galériu (10)
Lydia Hearst nafotila zábery v zmyselných pózach.

WILTON – Mali by stále vypredané! Americká herečka a modelka Lydia Hearst (30) nie je žiadna hanblivka. Potvrdzuje to aj séria jej najnovších záberov, ktoré vznikli v cirkusantskom prostredí. Éterická umelkyňa pózovala pred objektívom úplne nahá a pri pohľade na ňu niet pochýb, že v manéži by bola tou najväčšou atrakciou.

Krásna a bez zábran! Tieto prívlastky dokonale vystihujú Lydiu Hearst, ktorá je v Amerike známa ako modelka a príležitostná herečka. Tridsaťročná ryšavka ma sexepílu na rozdávanie, čoho si boli vedomí aj tvorcovia magazínu Treast!, preto ju svojim čitateľom naservírovali v jej nahej kráse.

Lydia nemala s pózovaním v Evinom rúchu žiadny problém. Otvorene totiž podporuje kampaň Osloboďme bradavky. „Je absurdné, že ženám nie je dovolené ich ukazovať. Veď na tom nie je predsa nič vulgárne. Aj chlapi ich predsa majú a nikomu nevadí, keď sa odhaľujú. Nechápem, prečo sa v tomto robia rozdiely. Šokuje ma, že sa to deje v dnešnej dobe,” povedala v rozhovore pre spomínaný magazín mladá umelkyňa.

Fotenie v cirkusantskom prostredí si maximálne užila. „Som tým tak trošku posadnutá. Navštevovala som pár mesiacov školu cirkusu a bolo to veľmi vzrušujúce,” dodala kráska, ktorá je z vzniknutých záberov nadšená. Ako sa páčia vám?

Éterická Lydia Hearst vyzerá na odhalených fotkách dokonale.
Zobraziť galériu (10)
Éterická Lydia Hearst vyzerá na odhalených fotkách dokonale.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu