Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bizarné fotky ruskej modelky: V rozkroku má...

Natasha Poly sa vyzliekla pre pánsky magazín. Zobraziť galériu (10)
Natasha Poly sa vyzliekla pre pánsky magazín.

PARÍŽ -...všetko možné! Nahota je bežnou súčasťou života pre mnohé modelky. Atraktívne krásky sa často pýšia svojimi krivkami na stránkach rôznych magazínov. Výnimkou nie je ani Ruska Natasha Poly (29). Tá sa len nedávno stala mamičkou, no slovo ostych v jej živote nemá miesto. Najnovšie sa predviedla v záberoch, za ktoré okrem obdivu schytala aj drsnú kritiku.

Bez zábran! Ruska Natasha Poly nie je žiadna hanblivka. Na konte má množstvo reklamných kampaní a fotení, kde to jednoznačne dokázala. Jej telo je aj s pribúdajúcimi rokmi a po nedávnom pôrode v skvelej kondícii, a tak nečudo, že sexi blondínku vyzliekanie stále baví. Poriadne dráždivé fotky modelky aktuálne zdobia najnovšie číslo francúzskeho Lui magazínu, ktorý je mimoriadne obľúbený najmä u pánov.

Natasha pózovala pred objektívom fotografov aj úplne nahá. Intímne partie ale svetu neukázala. Kryla si ich rukami alebo rôznymi dekoračnými predmetmi. V jej rozkroku sa ocitla napríklad kvetinová dekorácia, či umelý škorpión.

Pikantnými snímkami sa modelka nezabudla pochváliť na sociálnej sieti. Reakcie na dráždivé zábery však boli rozporuplné. Kým jedni blondínku ospevovali, iní si neodpustili kritiku. „Toto už nie je modeling, skôr mi to pripomína porno,” znel jeden z kritických komentárov. Čo si myslíte vy?

Natasha Poly pózovala pre pánsky magazín úplne nahá. Rozkrok si kryla rôznymi nezvyčajnými dekoráciami.
Zobraziť galériu (10)
Natasha Poly pózovala pre pánsky magazín úplne nahá. Rozkrok si kryla rôznymi nezvyčajnými dekoráciami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu