Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Toto telo sa chystá dobyť Bratislavu: Najsexi FOTO Katy Perry!

Katy Perry má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (9)
Katy Perry má sexepílu na rozdávanie.

BRATISLAVA – Sexepílu má na rozdávanie! Už tento piatok vystúpi v našom hlavnom meste Katy Perry (30), ktorá okrem spevu poskytne priaznivcom aj príjemný vizuálny zážitok. Tmavovláska je totiž zaoblená na tých správnych miestach a zmyselnými pohybmi privedie do varu nejedného chlapa. Neveríte? Pozrite sa na interpretkine najdráždivejšie fotky a určite zmeníte názor.

Skvelá šou, provokatívne kostýmy! Takú kombináciu sľubuje Katy Perry každému, kto sa zúčastní jej koncertu. Speváčka si totiž dáva záležať na tom, aby sa fanúšikovia na jej vystúpeniach nenudili a zostali ohromení. Dopomáha jej k tomu aj postavička, ktorá je taká akurátna - ani nie príliš vychudnutá, ani nie veľmi oblá.

Svojimi krivkami ozdobila Katy už nejeden magazín. V archívoch je možné nájsť zábery, na ktorých pózuje odhalená alebo úplne nahá. Intímne partie si však vždy zakrývala. No pri pohľade na tmavovlásku asi každému udrú do oči jej oblé vnady. Speváčka sa v rozhovore pre časopis GQ priznala, že si ich v podstate vymodlila. „Keď som mala 11 rokov, ležala som na posteli a pozerala sa na nohy. Prosila som Boha, aby mi dal tak veľké prsia, aby som cez ne na svoje chodidlá nevidela. A podarilo sa,” poznamenala so smiechom interpretka.

Atraktívna tmavovláska zároveň poprela, že by si k bujnému dekoltu nejako dopomohla. Úprimná bola aj vtedy, keď jej novinári kládli otázky intímnejšieho charakteru. Bez okolkov si zaspomínala napríklad na stratu svojho panenstva. „Prišla som o neho ako šestnásťročná. Robili sme to na prednom sedadle auta,” priznala Katy. Zábery jej zvodného tela nájdete v GALÉRII>>

Chceli by ste pôvaby Katy Perry obdivovať naživo? Lístky na jej piatkový koncert si môžete kúpiť TU! 

Pohľad na polonahú Katy Perry ulahodí oku nejedného chlapa.
Zobraziť galériu (9)
Pohľad na polonahú Katy Perry ulahodí oku nejedného chlapa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu