Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Luxusný zadoček sexbomby od susedov: Pozrite na tú dokonalosť!

Taťána Makarenko má výstavnú postavičku. Zobraziť galériu (5)
Taťána Makarenko má výstavnú postavičku.

PRAHA – Radosť pozerať, ešte väčšia omakať! V susedných Čechách je medzi modelkami najväčšou hviezdou nepochybne Slovenka Andrea Verešová (34). Sexepílom však okrem nej disponujú aj iné krásky. Napríklad Taťána Makarenko (25), pôvodom Ukrajinka, ktorá skrýva pod šatami priam výstavný zadoček.

Pohľad pre bohov! Modelky Kateřina Průšová, Eliška Bučková a Taťána Makarenko sa pred pár dňami zišli na spoločnom fotení kvôli projektu prvej z menovaných dám. Pred objektívom fotografa každá z nich predviedla svoje prednosti a veľkú dávku šarmu. Posledná z trojice odhodila šaty a pózovala len v jemnučkej spodnej bielizni.

V ateliéri vznikla aj momentka, ktorá zachytáva tmavovlásku odzadu. V súvislosti s tým treba poukázať na to, že Taťána má priam ukážkový zadoček. Ten je s najväčšou pravdepodobnosťou výsledkom hodín strávených vo fitnescentre.

Makarenko je jednou z mála krások, ktoré sa netaja tým, že si k dokonalosti dopomohli návštevou plastického chirurga. „Nesmie sa to ale preháňať. Ja som aj bez operácií bola taká výraznejšia a umelo pôsobiaca,” povedala v rozhovore pre spy.cz tmavovláska, ktorá má upravený nos, prsia a pery. 

Taťána Makarenko vyzerá v spodnej bielizni dokonale.
Zobraziť galériu (5)
Taťána Makarenko vyzerá v spodnej bielizni dokonale.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu