Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šoubizová vykopávka s nohami dokorán, známa kráska zmenená na chlapa!

Vivienne Westwood predviedla na móle divnú pózu, Katie Price zmenený imidž. Zobraziť galériu (17)
Vivienne Westwood predviedla na móle divnú pózu, Katie Price zmenený imidž.

LONDÝN – Prekvapili! Štvrtkový večer patril v Londýne módnej šou, ktorú mala na svedomí Naomi Campbell (44). Čokoládová kráska dotiahla na prehliadkové mólo viacero známych hviezd. Spomenúť možno napríklad dizajnérku Vivienne Westwood (73), ktorá prítomných zaskočila divnou pózou, či britskú silikónku Katie Price (36). Tá vyzerala ako úplne iná žena. Alebo skôr ako muž?!

Spojili sa pre dobrú vec! Podstatou londýnskej štvrtkovej prehliadky bol boj proti ebole. Jedna z najžiadanejších modeliek 90tych rokov – Naomi Campbell zorganizovala šou so sloganom Fashion for Relief (Móda pre podporu), na ktorej sa predviedlo viacero šoubiznisových tvárí. Na manekýnky sa zmenili napríklad speváčka Pixie Lott, bývalá manželka princa Andrewa – Sarah Ferguson, či výstredná návrhárka Vivienne Westwood.

Práve posledná spomínaná nezostala svojej povesti nič dlžná. Na prekvapenie všetkých prítomných sa totiž sedemdesiattriročná milovníčka punku ocitla vo vzduchu a fotografom pózovala s roztiahnutými nohami. Pridržiavali ju pri tom jej manžel a svalnatý fešák.

Na móle nechýbali ani profesionálne a glamour modelky. Prekvapením bola najmä Katie Price, pre ktorú sú typické silikónové prsia, blonďavé vlasy, ružová farba a trblietky. Manekýnka mala na sebe outfit inšpirovaný mužským šatníkom, čomu bola prispôsobená aj jej vizáž. „Bola som nadšená z toho, že vyzerám úplne inak,” okomentovala Katie svoju premenu. „Naomi odviedla skvelú robotu, večer to bol úžasný a ja som rada, že som mohla podporiť dobrú vec,” uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu