Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto nepochopíte: Známy raper okradol susedov, ich vecami si zariadil vilu!

Rapper Vanilla Ice Zobraziť galériu (13)
Rapper Vanilla Ice (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického rapera a herca Vanillu Icea zatkli a obvinili z vlámania do domu v susedstve vily, ktorú rekonštruuje. Štyridsaťsedemročný rodák z Dallasu v Texase sa mal okrem toho dopustiť aj krádeže nábytku, ohrievača vody v bazéne, bicyklov a ďalších vecí. Ukradnuté predmety mal neskôr použiť v dome, ktorý zveľaďoval.

Raper Vanilla Ice čelí obvineniu z vlámania a krádeže. Medzi decembrom minulého roka a februárom vraj vnikol do domu v blízkosti svojej vily. Umelec mal odcudziť rôzne veci, ktoré si potom umiestnil do svojho domu. 

Spevák, ktorého najväčším hitom je skladba Ice Ice Baby, zatkla polícia. Pustila ho však na slobodu po zložení kaucie 6000 amerických dolárov (v prepočte zhruba 5270 eur). Nekládol totiž odpor a spolupracoval. Po prepustení z väzby označil pre WPTV celú vec za nedorozumenie. 

Vanilla Ice, občianskym menom Robert Matthew Van Winkle, rekonštruoval domy aj v spolupráci s televíziou DIY Network. Tá od roku 2010 prináša na obrazovky reality šou The Vanilla Ice Project. Rapper sa v roku 2012 objavil v komédii Môj otec je šialenec (2012). Za vedľajšiu rolu v tejto snímke si vyslúžil nomináciu na Zlatú malinu. V roku 2013 odvysielala DIY Network minisériu Vanilla Ice Goes Amish, v ktorej sa interpret pridal ku komunite Amišov a učil sa od nich ako stavajú budovy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu