Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Britney Spears poznačila tragédia: Jej bývalý milenec zahynul v Afganistane

Britney Spears Zobraziť galériu (10)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bývalý priateľ americkej popovej speváčky Britney Spearsovej, ktorý jej vraj v minulosti pomohol dostať sa zo závislosti na alkohole, zahynul v Afganistane. Vrtuľník, ktorý pilotoval, zostrelili bojovníci z hnutia Taliban, píše na svojich internetových stránkach denník The Daily Mirror.

John Sundahl mal so Spears vzťah v roku 2007. Zoznámili sa v Los Angeles na stretnutí anonymných alkoholikov. Sundahl vraj varoval Spears, že ak neprestane piť, zomrie. "Ak nechceš vytriezvieť kvôli sebe, urob to kvôli deťom," hovorieval jej. Priateľmi zostali aj po rozchode a vlani v lete svoj vzťah vraj obnovili.Štyridsaťštyriročný Sundahl niekoľko mesiacov pracoval v Afganistane ako pilot vrtuľníka, ktorým po tejto násilím zmietanej krajine prevážal rôznych vysoko postavených činiteľov.  Pred niekoľkými dňami bolo jeho lietadlo pri ceste z Kábulu zostrelene. Keď sa o jeho smrti dozvedela Spearsová, bola vraj zdrvená.

33-ročná Spearsová na začiatku tohto tisícročia bodovala s hitmi ako Oops! ... I Did It Again alebo Baby One More Time. Avšak roky, kedy bola miláčikom predovšetkým dospievajúceho publika, vystriedalo búrlivé obdobie, kedy sa kvôli svojim alkoholovým a citovým eskapádám stala obľúbenkyňou najmä bulvárnych médií. V súčasnosti má angažmán v Las Vegas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu