Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Známa speváčka natriasala "šunky" na pódiu: Už ti, lásko, není dvacet let!

Britney Spears už na pódiu nevyzerá tak sexi ako kedysi. Zobraziť galériu (11)
Britney Spears už na pódiu nevyzerá tak sexi ako kedysi.

LAS VEGAS – Vyžitá a nevkusná! Britney Spears (33) sa preslávila imidžom popovej princezničky. Sladká blondínka na každom kroku vystavovala svoje ploché bruško a nikdy nešetrila zmyselnými pohybmi. Nejeden chlap uzná, že kedysi skutočne stála za hriech. Pribúdajúce roky, kilogramy a rôzne problémy sa však na zovňajšku umelkyne nepekne podpísali. No niekdajšia hviezdička si to očividne nepripúšťa. Počas uplynulých dní sa totiž na pódiu natriasala ako zamladi.

Z popovej princeznej sa kráľovná nestala! Britney Spears odštartovala na speváckom poli ako nádejná hviezda. Veľmi rýchlo však zakúsila aj úplne dno. Z toho sa jej, našťastie, podarilo odraziť a opäť si užíva takmer bezproblémový život. Je bláznivo zamilovaná, venuje sa deťom, navrhuje vlastnú kolekciu spodnej bielizne a raz za čas vezme do ruky aj mikrofón.

Na pódiu sa Britney predviedla aj pred pár dňami. Pri výbere kostýmov stavila na rovnako provokatívne kúsky, akými sa prezentovala v minulosti. No pohľad na blondínkine vlniace sa telo už nebol taký atraktívny ako kedysi. Speváčka je totiž o pár kíl ťažšia a jej macaté stehná a ruky by určite potrebovali spevniť.

Zmenu by určite potrebovali aj outfity, v ktorých sa Spears predviedla. Veď už dávno nemá 20 rokov a na top interpretky súčasnosti sa aj tak vôbec nechytá. Jej kostýmom chýbala akákoľvek nápaditosť a vyzerali dosť nevkusne. Čerešničkou na torte gýču boli vytŕčajúce ramienka bielej podprsenky. Nuž, v tomto prípade sa skôr z princeznej stalo škaredé káčatko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu