Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bežný deň slávnej blondínky: Rozgajdaná, zanedbaná a celá mastná!

Britney Spears sa o svoj zovňajšok príliš nestará. Zobraziť galériu (8)
Britney Spears sa o svoj zovňajšok príliš nestará.

LOS ANGELES – Videla sa vôbec v zrkadle?! Túto otázku si zrejme položí každý, kto zbadá aktuálne zábery speváčky Britney Spears (33). Paparazzom sa totiž podarilo nafotiť známu blondínku počas bežného dňa a je očividné, že úprave svojho zovňajšku sa príliš nevenovala. V neforemnom oblečení, s neumytými vlasmi a lesknúcou sa tvárou vyzerala priam hrozne.

Britney Spears ma síce len tridsaťtri rokov, no za sebou búrlivú minulosť plnú vzostupov a pádov. Na úspechy, ktoré kedysi dosahovala na hudobnej scéne, síce môže len spomínať, ale v súkromí prežíva radostné chvíle. V novembri minulého roka totiž svetu prezradila, že je znovu šťastne zamilovaná. Jej aktuálnym partnerom je scenárista a producent Charlie Ebersol.

O zaľúbených ženách sa zvykne hovoriť, že láska sa odráža na ich zovňajšku. V prípade Britney ale toto tvrdenie veľmi neplatí. Keď ju pred pár dňami nafotili v uliciach Los Angeles, vyzerala ako strašidlo.

Krivky, na ktorých blondínka poctivo pracuje, maskovali voľné nohavice a blúzka. Z diaľky to vyzeralo tak, akoby sa Britney ani ráno neprezliekla z pyžama. Vlasy mala speváčka pár dní neumyté, neučesané a ledabolo zopnuté do chvosta. Úprava by sa rozhodne zišla aj jej tvári. Iné celebritné dámy by takéto neupravené prah svojho domu určite neprekročili.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu