Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zanedbaná speváčka znovu vyzerá k svetu: Vyzlečená, upravená, konečne kočka!

Brtiney Spears vyzerá úplne inak, keď ju vezmú do parády vizážisti a grafici. Zobraziť galériu (8)
Brtiney Spears vyzerá úplne inak, keď ju vezmú do parády vizážisti a grafici.

LOS ANGELES – Je to fakt ona?! Časy, keď speváčka Britney Spears (33) prežívala vrchol svojej kariéry, sú už minulosťou. Rovnako tak aj imidž dokonalej a zvodnej krásky, ku ktorému sa už blondínke asi tak ľahko nepodarí vrátiť. Keď ju však zoberú do parády šikovní vizážisti a grafici, dokáže ešte na krátku chvíľu zažiariť.

Britney Spears kedysi svojím vzhľadom pobláznila celý svet. Chlapov najskôr priviedla do vytrženia lolitkovským imidžom v klipe ku skladbe Baby one more time. S pribúdajúcimi rokmi sa potom zmenila na zmyselnú sexicu. V tomto období sa objavovala na titulných stránkach pánskych magazínov a nakrúcala videoklipy nabité erotikou.

Blondínka však popularitu nezvládala. Nabaľujúce sa komplikácie vyústili až do psychických problémov a popová princeznička sa ocitla na samom dne. Ťažké životné obdobie sa podpísalo aj na speváčkinom zovňajšku a Spears dávno nie je tou šarmantnou blondínkou, ktorá vedela rozvášniť davy. Paparazzom sa ju dokonca nedávno podarilo nafotiť počas bežného dňa v rozgajdanom outfite pripomínajúcom pyžamo a s úplne zanedbanou vizážou.

Britney ale najnovšie potvrdzuje, že keď  sa zverí do rúk odborníkom, tak to s ňou nie je až také katastrofálne. Verejnosti sa aktuálne pochválila záberom v spodnej bielizni z jej najnovšej kolekcie. A ten vyzerá priam dokonalo. Blondínka má na fotografii umyté a učesané vlasy, dokonalé líčenie a po zásahu grafikov je opäť tou kočkou, ktorá pred pár rokmi dobyla svet. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu