Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Krásna herečka prichytená na nákupoch: Vyzerala hrozne!

Halle Berry nafotili novinári v nákupnom centre. Bola neučesaná, neupravená a jej outfit tiež nestál za veľa. Zobraziť galériu (5)
Halle Berry nafotili novinári v nákupnom centre. Bola neučesaná, neupravená a jej outfit tiež nestál za veľa.

BEVERLY HILLS – Kam zmizla tá mačička?! Halle Berry (48) je považovaná za jednu z najatraktívnejších herečiek. V roku 2008 ju dokonca vyhlásili za najsexi ženu sveta. V civile je však predstaviteľka filmovej Catwoman obyčajnou šedou myškou. Keby ste ju stretli na nákupoch, svojím vzhľadom by vás dokonca nepríjemne prekvapila.

Keď sa spomenie meno Halle Berry, hádam každý si ihneď vybaví očarujúcu herečku, ktorá svojimi krivkami zvádzala na filmovom plátne aj Jamesa Bonda. Pre krásku je typická snedá pleť, žiarivý úsmev a krátke vlasy. Na červenom koberci je stále dokonale upravená a v hodnoteniach módnej polície priam exceluje.

Mimo kamier a nablýskaných podujatí sa však hollywoodska kráska mení na obyčajnú ženu. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď si odbehla do nákupného centra. V rozgajdanej košeli, so strapatými vlasmi a bez štipky mejkapu bola priam nespoznateľná. Očiam šikovných fotografov ale neunikla. Tí ju zvečnili pri nastupovaní do auta a ich zábery sklamú asi nejedného chlapa. Jedna z najsexi žien sveta na nich totiž príliš vábne nevyzerá. 

Halle Berry nemôže chýbať medzi 10 nezabudnuteľnými nahými scénami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu