Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Princezná Kate sa zaguľacuje: Pozrite, čo s ňou robí tehotenstvo!

Princezná Kate sa zaguľacuje. Pod odevom sa jej črtá rastúce bruško a jej líca sú akési bucľatejšie.  Zobraziť galériu (8)
Princezná Kate sa zaguľacuje. Pod odevom sa jej črtá rastúce bruško a jej líca sú akési bucľatejšie.

NEW YORK – Priberá a žiari! Princ William (32) a jeho manželka Kate (32) zavítali v týchto dňoch do Ameriky, kde majú pomerne pestrý program. Tehotná princezná ho hravo zvláda a na každom kroku rozdáva úsmevy. Tie sa objavia i na tvári každého, kto urodzený pár stretne. Sympatickej brunetke sa totiž pod šatami črtá rastúce bruško. Nie je však jediným prejavom jej požehnaného stavu.

Už v júli by sa mala britská kráľovská rodina znovu rozrásť. Princezná Kate totiž nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Podľa medializovaných informácii by sa mala malému Georgeovi narodiť sestrička. A tehotenstvo je na brunetke konečne viditeľné. Rastúca hmotnosť sa odráža na jej tvári, ktorá vyzerá bucľatejšie, a väčšie je už aj bruško mladej mamičky.

A hoci sa hovorí, že ak žena čaká dievčatko, stráca na kráse, v prípade princeznej to neplatí. Na fotografiách, ktoré vznikli počas návštevy New Yorku, Kate doslova žiari a rozdáva úsmevy na všetky strany. Len málokomu by preto napadlo, že za múrmi paláca to nemá vôbec jednoduché. Musí totiž čeliť nenávisti poniektorých svojich príbuzných, ktorí na ľudom milovanú krásku žiarlia. 

Problémom je však aj výber mena pre bábätko. Názory jednotlivých členov rodiny sa akosi nezhodujú. „Najlepšie by bolo, keby sme to oznámili ako prekvapenie, až keď sa dieťatko narodí. Aspoň by už nik nemohol mať námietky,” vyjadrila sa k tomu podľa zdrojov blízkych rodine samotná Kate. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu