Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Holé prsia, ruka v rozkroku: »Babička« Madonna si s erotikou nedá pokoj!

Madonna provokuje aj v pokročilom veku. Najnovšie nafotila takéto zábery. Zobraziť galériu (6)
Madonna provokuje aj v pokročilom veku. Najnovšie nafotila takéto zábery.

NEW YORK – Opäť sa odhalila! Hoci speváčka Madonna (56) oslávi o pár rokov šesťdesiatku, provokuje rovnako rada ako za starých čias. Dokazujú to najnovšie fotografie s nádychom erotiky, na ktorých popová babička pózuje s nahými vnadami a v dráždivých pózach.

Je toto ešte vhodné?! Speváčka Madonna je bez pochýb úkaz, aký sa často nevidí. Zatiaľ čo jej rovesníčky sa pýšia fotkami vnúčat, ona svetu smelo ukazuje svoje polonahé telo. Blondínka sa najnovšie odhalila na stránkach magazínu Interview. Na spomínaných záberoch pózuje v provokatívnej spodnej bielizni, no za zmienku stojí aj špeciálna podprsenka, ktorá speváčkine prsia vôbec nezakrýva.

Madonna v časopise odhalila nielen svoje telo, ale aj dušu. Fotografie sú totiž súčasťou zaujímavého rozhovoru, ktorý s popovou divou robil jej kamarát a iluzionista David Blaine. Dvojica rozoberala napríklad speváčkine detstvo, bavili sa aj o užívaní drog. „Keď je človek nadrogovaný, môže čokoľvek. Mnoho ľudí berie drogy preto, lebo chcú byť bližšie k Bohu. Napokon si myslíte, že ste, no ono vás to vlastne zabíja,” vyjadrila svoj názor speváčka.

David sa tiež pýtal na to, čo by interpretka robila, keby sa jedného dňa zobudila s tým, že by hudba pre ňu neznamenala vôbec nič. „To je nemožné. Ale asi by som si našla niečo iné zmysluplné,” reagovala Madonna, ktorá by si samú seba vedela predstaviť ako učiteľku v škole. Nuž, v takom prípade by určite nebolo najvhodnejšie vyzliekať sa pred fotografmi...

Madonna nemá problém ukázať holé prsia ani vo svojich 56 rokoch.
Zobraziť galériu (6)
Madonna nemá problém ukázať holé prsia ani vo svojich 56 rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu