Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto telo patrí hviezdnej 30-tke? Veď je ako kostra obalená kožou – zošúverenou!

Anine Bing predviedla na pláži extrémne chudú postavu. Zobraziť galériu (4)
Anine Bing predviedla na pláži extrémne chudú postavu. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Chýbajúce kilá si pýtajú krutú daň! Aj keď pri povolaní modelky je štíhla figúra nevyhnutnosťou, Anine Bing (31) to s prísnymi diétami poriadne prehnala. Na svet síce priviedla už dve ratolesti, no sama vyzerá, akoby nikdy nerodila. Zostala z nej už len kosť a koža, ktorá jej na bruchu začína ochabovať.

Chcelo by to zopár tukových zásob! Keďže Anine Bing žije len pre svoju roztomilú rodinu a pre módu, kalorické jedlo jej zrejme ani nezíde na um. Mimoriadne úspešná dánska modelka a návrhárka žijúca v Los Angeles sa totiž so svojou hmotnosťou dopracovala k minimálnym číslam. Nedávno zamierila na havajskú dovolenku, kde krehkú figúru predviedla v dvojdielnych plavkách. Namiesto ženských kriviek jej zovšadiaľ vytŕčali kosti.

Ak Anine práve nepracuje, stáva sa z nej hrdá mamička na plný úväzok, ktorá všetku svoju pozornosť venuje synovi a dcérke. Inak tomu nebolo ani na pláži, kde vystierala ruky k svojmu maličkému blondiačikovi. Paparazzi ju tak zachytili v póze, ktorá jej vonkoncom nelichotila. Príliš tenké paže a vykúkajúce kľúčne kosti zaklincovala povädnutá koža na bruchu, ktorú nedokázal zamaskovať ani nalepený piesok.

Aj Keď sa to na prvý pohľad nezdá, dvojnásobná matka si svoj úspech musela takpovediac vydrieť. To v realite okrem iného znamenalo aj to, že oddych v jej živote nemal miesto. „Keď som so svojou líniou oblečenia pred 2,5 rokmi začínala, na dovolenku nebol čas. Dva roky sme pracovali nonstop 24 hodín 7 dní v týždni. Tak sme sa po takom objeme práce rozhodli, že si musíme dať dovolenku aspoň každých šesť mesiacov. A dodržali sme to. Šli sme na Havaj, kde sme mali oddychový týždeň. A teraz sme späť,“ píše Anine na svojom blogu. Škoda len, že sa dni plné leňošenia nepodpísali aj na jej vyziabnutej postave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu