Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto nadaná hviezda má iba 12 rokov? Aha, veď vyzerá ako zvodná tínedžerka!

Maddie Ziegler má síce len 12 rokov, no na stránkach magazínu Elle pôsobí ako dospievajúca modelka. Zobraziť galériu (7)
Maddie Ziegler má síce len 12 rokov, no na stránkach magazínu Elle pôsobí ako dospievajúca modelka. (Zdroj: Elle)

PITTSBURGH – Na detstvo viac nemá nárok? Odkedy Maddie Ziegler vyvolala hotovú senzáciu v tanečnom aj hudobnom svete, lukratívne ponuky sa jej hrnú jedna radosť. Dievčatko však z lavíc základnej školy vhuplo rovno medzi dospelých, ktorí z neho vyrobili svojráznu bábiku. Vychádzajúca hviezda na čerstvých záberoch už dieťa vôbec ničím nepripomína.

Kam sa podela jej detská nevinnosť? Hoci má Maddie Ziegler na konte slušné množstvo úspechov, v celosvetovom meradle sa najviac zviditeľnila vďaka videoklipu ku skladbe Chandelier z dielne austrálskej speváčky menom Sia Furler. Odvtedy si žije svoj veľký tanečný sen a na bábiky viac nemá čas. Nedávno totiž zaujala tvorcov magazínu Elle, ktorí ju zaradili do svojho najnovšieho vydania. Školáčka však na výsledných fotografiách zostarla o niekoľko rokov.

Maddie vpustila zástupcov médií do svojho domova v štáte Pennsylvania, kde žije s matkou Melissou a mladšou sestrou Mackenzie. Nahodená v krátkych sukniach a farebných svetríkoch pôsobí mimoriadne vyspelo aj vďaka výraznému líčeniu. V kombinácii s dlhými rovnými vlasmi zanecháva dojem, akoby čochvíľa išla maturovať. Boli však takéto úpravy štylistov a vizážistov v jej veku nevyhnutné?

Snaha zaradiť sa medzi dospelých, ktorými je dennodenne obklopená, priviedla Maddie k tomu, aby sa začala zaujímať o módu aj o vlastný zovňajšok. „Tanec zo mňa urobil lepšiu modelku. Keď vystupujem, vždy sa zaujímam o svoju tvár a to, ako pri tom vyzerám,“ prezradila v priloženom rozhovore. Na dvanásťročné dievča má vraj vycibrený vkus a vyberá si medzi kúskami určenými pre elegantné dámy. „Páči sa mi, keď sa môžem jeden deň obliecť pohodlne a druhý deň sa vyparádiť,“ uzavrela tému obľúbených outfitov nadaná tanečná hviezda. Ostáva len dúfať, že stratené bezstarostné detstvo raz nebude trpko ľutovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu