Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kyprá diva Adele drasticky schudla: Takáto krásna snáď ešte ani nebola!

Adele pred prvým tehotenstvom pôsobila ako očarujúca bacuľka. Dnes je o poznanie štíhlejšia a jej prirodzená tvár krásou vyráža dych. Zobraziť galériu (11)
Adele pred prvým tehotenstvom pôsobila ako očarujúca bacuľka. Dnes je o poznanie štíhlejšia a jej prirodzená tvár krásou vyráža dych. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Materstvo jej prospieva! Napriek obrovskej popularite sa speváčka Adele (26) nikdy nad svojimi oblinami nepozastavovala a kilá navyše nosila s noblesou. Zdá sa však, že pri dvojročnom synčekovi nezaháľa a vďaka spoločným aktivitám výrazne schudla. Prirodzenou krásou by svojím konkurentkám bez mihnutia oka vypálila rybník.

Neuveriteľne opeknela! Kedykoľvek sa Adele zjavila na veľkom pódiu či obálke časopisu, vďaka dokonalej úprave vždy pripomínala ukážkovú moletku. Už dávnejšie sa však utiahla do súkromia, aby si vychutnávala rodinnú idylku po boku partnera, ktorému pred dvomi rokmi priviedla na svet prvého potomka Angela. A práve jediná ratolesť sa zrejme postarala o to, že spevácka diva zhodila prebytočné kilá. Stačí si pozrieť čerstvú fotku plavovláskinej tváre ako dôkaz.

Paparazzi zachytili Adele v pondelok večer, keď v spoločnosti neznámeho muža opúšťala istý londýnsky klub. Na sebe mala sivé široké pončo, ktorým vylepšené krivky dokonale zamaskovala. Akoby zázračná premena sa však prejavila na jej viditeľne krajšej a chudšej tvári. Hudobná hviezda totiž pôsobí výrazne mladšie a zaobíde sa aj bez nánosov mejkapu. Prirodzenosť jej momentálne svedčí úplne najviac.

Hoci sa Adele svetiel reflektorov vyslovene stráni, tentoraz mala na vyhodenie si z kopýtka špeciálny dôvod. Pozvanie totiž prijala od najvplyvnejšieho a zároveň najbohatšieho páru planéty. Jay-Z a Beyoncé svoje zámery zatiaľ nijako nekomentovali, no nie je vylúčené, že sa v blízkej budúcnosti dočkáme veľmi zaujímavej spolupráce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu