Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trapas módnej ikony Naomi: Gratulujem k Nobelovej cene, Malária!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (12)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Zatiaľ čo väčšina gratulácií čerstvú držiteľku Nobelovej ceny za mier Malalu Júsufzaiovú potešila, tá od britskej topmodelky Naomi Campbellovej medzi ne zrejme nepatrí. Kráska sa na komunikačných sieťach dopustila chyby a miesto Malale vzdávala hold "malárii", píše na svojich internetových stránkach britský The Daily Telegraph.

Hrúbka, ktorú 44-ročná módna ikona urobila a ktorá na jej účte na Twitteri vydržala dlhých sedem hodín, vyvolala posmech a sériu dobre mierených rád zo strany ostatných užívateľov. "Niektoré veci je lepšie prekontrolovať, kým sa zverejnia," odporučila jej jedna z nich. Iný zase jej "maláriu" okomentoval obyčajným "jupí". 
 
Rovnaký prešľap Campbellová urobila aj na Instagrame pri jednej z fotografií najmladšej držiteľky Nobelovej ceny v histórii a opäť namiesto "Malala" napísala "malária". Sedemnásťročná Malala Júsufzaiová prestížne ocenenie získala za svoj ​​boj za práva dievčat na vzdelanie. Spolu s ňou ho získal indický aktivista proti detskej práci Kailas Satjárthí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu