Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utrápená Demi Moore konečne v gala a vysmiata: Zažiarila ako za starých čias!

Demi Moore si po dlhšom čase vyrazila do spoločnosti a bodovala na plnej čiare. Zobraziť galériu (10)
Demi Moore si po dlhšom čase vyrazila do spoločnosti a bodovala na plnej čiare. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť v top forme! Hoci Demi Moore (51) pred päťdesiatkou patrila k nestarnúcim ozdobám červených kobercov, v poslednom období sa hollywoodskej smotánky stránila. Tento týždeň sa však aspoň na chvíľu vrátila do svetiel reflektorov, kde ohúrila dokonalou úpravou aj lichotivým outfitom.

Zažehnala pochmúrne nálady! Nie je nijakým tajomstvom, že Demi Moore potupný rozvod s Ashtonom Kutcherom zvládala iba veľmi ťažko a obrovské poníženie ju na dlhší čas vyradilo zo spoločenského života. Zdá sa však, že herečka konečne chytá druhý dych a snaží sa vyťažiť z pozornosti, ktorú jej médiá ešte stále vo veľkej miere venujú. Uplynulý večer strávila na jesennej párty s benefičným pozadím, na ktorej rozdávala úsmevy na všetky strany. A predviedla sa v krásnej róbe ako za starých dobrých čias.

Keďže Demi v súčasnosti nosí veľmi dlhé vlasy, stavila na jednoduchosť éterickej víly. Pramene si nechala zvlniť do jemných špirál a zvolila len veľmi jemné líčenie primerané jej veku. Tým najväčším magnetom pre paparazzov sa však zaručene stali dlhé šaty s potlačou, ktoré hereckej hviezde veľmi pristali. Medzi prítomnými dámami jednoducho nemala konkurenciu.

Nepopierateľným faktom zostáva, že Demi sa s neverou druhého manžela vyrovnávala ťažko a zvádzala obrovský boj so sebou samou. Podľa najbližšieho okolia sa však už na celú záležitosť dokáže pozerať z celkom iného uhla. „Demi teraz hádže minulosť definitívne za seba, je vo fáze zmierovania sa. K Ashtonovi rozhodne cítila obrovskú lásku a prijala fakt, že on miluje Milu Kunis, s ktorou si zakladá rodinu,“ citoval svoj zdroj portál Radar Online. Ostáva len dúfať, že krásnej Demi nateraz žiadne krízy osobnosti nehrozia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu