Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Playboy z Dva a pol chlapa zmäkol: Čo ho dostalo?!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (10)
Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký herec Ashton Kutcher tvrdí, že odvtedy, ako prišla na svet jeho dcérka Wyatt Isabelle, je oveľa citlivejší. Tridsaťšesťročný rodák z mesta Cedar Rapids v Iowe to uviedol na sociálnej sieti Facebook.

 „OK, som slabší ako obrana Chicago Bears (tím hráčov amerického futbalu, pozn. ). Do kelu aj s bábätkami,“ napísal k sérii fotografií, ktoré zachytávajú prvé stretnutie rodičov s novorodencami.

Nemenovaný zdroj pre magazín Us Weekly povedal, že herec sa úlohy otca zhostil ako pravý džentlmen. „Je veľmi nápomocný. Pomáha s kŕmením a veľmi rád drží bábätko na rukách. Ashton a Mila (hercova snúbenica Mila Kunis, pozn.) sa veľmi dobre prispôsobili,“ vyjadril sa zdroj. 

Tridsaťjedenročná Kunis a Kutcher, ktorí sa preslávili vďaka komediálnemu seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), kde stvárnili Jackie Burkhart a Michaela Kelsa, vo februári potvrdili zásnuby a hneď v marci oznámili, že spolu čakajú dieťa. Dlhoročné priateľstvo vraj posunuli na novú úroveň v apríli 2012, po tom, ako sa Kutcher koncom roka 2011 po šiestich rokoch manželstva rozišiel s Demi Moore. Rozvodové konanie pritom oficiálne ukončili len v novembri 2013. Wyatt Isabelle sa narodila 30. septembra. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu