Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandál, aký nemá obdobu: Známa pophviezda žúrovala s holými prsami!

Rebelka Miley Cyrus žúrovala po boku návrhára Alexandra Wanga hore bez a pretŕčala nahé prsia. Zobraziť galériu (16)
Rebelka Miley Cyrus žúrovala po boku návrhára Alexandra Wanga hore bez a pretŕčala nahé prsia.

NEW YORK – Načisto sa pomiatla? O Miley Cyrus (21) je notoricky známe, že v mene túžby neustále šokovať volí čo najminimalistickejšie outfity. Uplynulú noc však svoju posadnutosť obnažovaním tela doviedla do ozajstného extrému. Na divokú párty totiž dorazila iba v nohaviciach.

Odmieta sa vmestiť do kože! Hoci Miley Cyrus neustále bojuje s obvineniami z exhibicionizmu, nelichotivé nálepky jej vonkoncom neprekážajú. Robí totiž všetko preto, aby sa zbavila označenia Disney hviezdičky Hannah Montany. A v tomto smere neváha zájsť do krajnosti. Sobotňajšiu noc okorenila spôsobom, aký je bežný snáď len medzi pornohviezdami. Speváčka si vyrazila na afterpárty návrhára Alexandra Wang, ktorá sa konala po jeho prehliadke na newyorskom Týždni módy. Rozkokošená Miley šokovala celkom nahými vnadami.

Na bujarom žúre sa síce objavili aj ďalšie nositeľky zvučných mien, no všetku pozornosť na seba strhla práve plavovláska. Tá sa totiž zabávala len v čiernych nohaviciach – v hornej časti tela jej akýkoľvek kúsok oblečenia chýbal. Americká rebelka si obnažené prednosti dotvorila iba tak, že ich prekryla nálepkami v tvare zmrzliny. Párty vraj bola zahalená rúškom tajomstva, no rozhodne nešlo len o hŕstku odviazaných celebrít.

Najväčší problém, s ktorým Miley momentálne zápasí, je obrovská nevôľa zo strany rodičov. Majoritnú fanúšikovskú základňu výstrednej blondínky totiž stále tvoria deti a tínedžeri, ktorým vydesení dospelí odmietajú kupovať lístky na koncerty. Obávajú sa, že sexistické kostýmy, nafukovačky v tvare penisov a vyzývavé choreografie by mohli uškodiť mravnej výchove ich ratolestí. Speváčka si však myslí pravý opak. „Myslím si, že moja šou je pre deti výchovná. Budú vystavené umeniu, ktoré väčšina ľudí nepozná. Ľudia na veci hľadia čiernobielo, zvlášť v malých mestách,“ bráni Miley svoje odvážne vystúpenia. Zrejme je totiž naozaj presvedčená, že by deťom mohla ísť príkladom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu