Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálne zvodná J-Lo oslávila 45: Uf, ale túto hrôzu dostať fakt nemusela!

Jennifer Lopez prekročila prah 45. roku života v neuveriteľnej forme. Na párty sa dočkala nevkusnej torty. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez prekročila prah 45. roku života v neuveriteľnej forme. Na párty sa dočkala nevkusnej torty. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Tomu sa povie nevydarený gýč! Hoci Jennifer Lopez vo štvrtok oslávila už 45. narodeniny a momentálne žije bez partnera, okolie sa zhoduje v tom, že nikdy nevyzerala lepšie. Inak tomu nebolo ani na pompéznej oslave, kde speváčka krásou vyrážala dych. Rovnako ako jeden z darčekov, ktorý ju mal zachytávať v takmer životnej veľkosti. V skutočnosti však išlo o čistú katastrofu, veď posúďte sami.

Cukrárske majstrovstvo? To sotva! Aj keď Jennifer Lopez oslavuje každé narodeniny vo veľkom štýle, tieto pre ňu navždy zostanú veľmi špeciálne. Nedávno sa jej totiž podarilo vylepšiť postavu do dokonalosti a k vode pustila o 18 rokov mladšieho milenca. Nebezpečne zvodná cica na vlastnej párty doslova žiarila v bielom outfite, ktorý podčiarkoval jej prednosti aj vymakané bruško. Miestami ju však zatienila J-Lo z cukru a cesta, ktorá doteraz vyvoláva naozaj rozpačité reakcie.

Či plavovláska o obrovskej torte vopred vedela alebo nie, pravdou zostáva, že sa jej zrejme príliš nepotešila. Cukrárske veľdielo totiž zachytáva Jennifer v priliehavom overale, ako leží na kráľovi zvieracej ríše. Vymodelovaná hudobná hviezda sa však na tú skutočnú vonkoncom nepodobá a navyše má pozadie XXL ako v časoch, keď si J-Lo svoju kariéru ešte len budovala.

Dvojnásobná mamička podľa zahraničných médií na veľkolepý žúr minula úctyhodných stotisíc dolárov a pozvala naň množstvo známych osobností. Práve tí sa postarali o to, že zábery bizarnej torty prenikli na sociálnu sieť Twitter. Obdarovaná celebrita sa totiž o ňu z celkom pochopiteľných dôvodov nepodelila. Pre fanúšikov zverejnila len svoju dokonalú tvár v tlmenom svetle. „Tak nech sa to začne!“ napísala provokatívne k fotke pred otvorením párty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu