Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najhoršie FOTO dcéry Demi Moore: Vyzerá horšie ako rozzúrený buldog!

Tallulah Willis s novou farbou na vlasoch a s vražedným pohľadom Zobraziť galériu (7)
Tallulah Willis s novou farbou na vlasoch a s vražedným pohľadom (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čo to so sebou zasa porobila? Aj keď prominentné ratolesti svojim známym rodičom robia poväčšine radosť, dcéry Demi Moore a Brucea Willisa sú skôr čiernymi ovcami rodiny. Naposledy sa vyznamenala najmladšia Tallulah (20) s príšerným účesom a ešte horším výrazom tváre. Môže za jej kyslé grimasy katastrofálna farba vlasov?

Tá sa teda doriadila! Hoci dcéry Demi Moore priveľa zo šarmu svojej mamy nezdedili, s trochou snahy by zaiste dokázali pôsobiť ako sympatické mladé dámy. Ony však razia cestu výstrednosti a preferujú čo najbizarnejšie kreácie. S jednou takou sa Tallulah nedávno objavila v spoločnosti, kde po prvý raz predstavila svoju zelenú hrivu. Zrejme sa jej však zdalo, že farba žaburiny na jej hlave už akosi vybledla. Zašla si preto do kaderníctva, kde strávila celých päť hodín. Výsledok ju očividne veľmi nepotešil.

Tallulah si počas procedúry farbenia vlasov listovala v časopise a tvárila sa nanajvýš bezstarostne. No len čo opustila salón, namierila na seba mobilný telefón a začala sa fotiť zo všetkých uhlov. Potom odkráčala k zaparkovanému autu, kde si za stieračom našla lístok a zrejme vyfasovala pokutu za parkovanie. To všetko jej na nálade nepridalo a známa dvadsiatka nahodila namosúrenú tvár. Tou by pokojne dokázala odstrašiť nielen paparazzov, ale aj prípadných nápadníkov.

Najmladšia ratolesť niekdajšieho hereckého páru sa medzičasom so svojimi vlasmi zrejme stotožnila. Najnovšie sa totiž pokúsila upriamiť pozornosť na niečo celkom iné. Odhrnula si dlhé zelené lokne z čela a odfotila si zospodu nafúknuté brucho. „Bábätko na ceste,“ snažila sa šokovať prostredníctvom Twitteru. Na tento nevydarený vtip jej však okolie ani médiá nenaleteli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu