Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výnimočné FOTO kráľovskej rodinky: Malý George oslavuje, rodičia žiaria šťastím!

Palác zverejnil nádherné zábery kráľovskej rodinky pri príležitosti prvých narodenín malého Georgea. Zobraziť galériu (11)
Palác zverejnil nádherné zábery kráľovskej rodinky pri príležitosti prvých narodenín malého Georgea. (Zdroj: Facebook)

LONDÝN – Rastie ako z vody! Odkedy sa na kráľovskom dvore rozpútala hystéria okolo narodenia ďalšieho nasledovníka trónu, ubehol už presne jeden rok. Princ George sa odvtedy postavil na vlastné nohy a nielen uveličeným rodičom robí obrovskú radosť. Pozrite si výnimočné zábery zverejnené pri príležitosti jeho prvých narodenín.

Stelesňujú ideál dokonalej rodinky! Presne takto vníma Princa Williama, jeho očarujúcu manželku Kate a synčeka Georgea britská verejnosť, pre ktorú je dnešok veľkým sviatkom. Najmladší monarcha totiž oslavuje prvý rôčik života a svetlo sveta uzreli jeho najčerstvejšie fotografie. Tie palác zverejnil prostredníctvom sociálnych sietí postupne. Najskôr len samotného oslávenca, ako uteká na vlastných nôžkach, no nakoniec pribudli aj sľúbené portréty prominentnej famílie.

Výnimočné fotky boli uskutočnené počas návštevy londýnskeho Múzea histórie prírody. Neopakovateľnú atmosféru dotvorila predovšetkým expozícia motýľov s názvom Sensational Butterflies. Jeden z pestrofarebných okrídlencov dokonca pristál na Williamovej ruke a George sa ho pokúsil dotknúť. Ide o vôbec prvé momentky, na ktorých sa všetci traja členovia kráľovskej rodiny sústredene pozerajú na ten istý bod.

Záber chodiaceho malého princa s rukami vo vzduchu bol zverejnený ešte v sobotu. „Pozrite, kto to chodí! Tu je náš malý Princ pred svojimi prvými narodeninami, ktoré budú v utorok 22. júla. Je zvečnený na prvej zo série troch fotografií, ktoré zverejní Kensingtonský palác, aby oslávil túto udalosť,“ píše sa v oficiálnom stanovisku britskej monarchie. Najobľúbenejšia rodinka Británie pokračuje v modernej tradícií a s verejnosťou komunikuje aj prostredníctvom sociálnych sietí. Tak teda všetko najlepšie, princiatko George!

Spoznajte do detailov príbeh Williama a Kate v novej knihe s názvom Kate - Budúca kráľovná. Teraz za akciovú cenu a s vyzdvihnutím na 50-tich miestach zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu