Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Fakt už mala 60? Americká hviezda plastikami „zamrzla“ v čase!

Kathie Lee Gifford sa v sešťdesiatke pýši vyhladenou, no veľmi strnulou tvárou. Zobraziť galériu (4)
Kathie Lee Gifford sa v sešťdesiatke pýši vyhladenou, no veľmi strnulou tvárou. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Stálo jej to za to? Odstrašujúcich príkladov, kedy sa z príťažlivých hviezd stali plastikové kreatúry, je v šoubiznise viac než dosť. Do tejto kategórie sa vďaka početným zákrokom zaradila aj tvár amerických televíznych obrazoviek. Kathie Lee Gifford (60) síce z diaľky pôsobí mladšie, no v skutočnosti ledva hýbe mimickými svalmi.

Ako figurína z vosku! K takému imidžu sa dopracovala Kathie Lee Gifford, ktorá v auguste oslávi už 61. narodeniny. Tento vek by jej na prvý pohľad hádal naozaj málokto, no veteránka za mladší zovňajšok zaplatila krutú daň. Včera zavítala na odovzdávanie cien Matrix Awards vo Veľkom jablku, kde sa ledva zmohla na úsmev. Tvár zničená plastikami jej totiž už priveľa možností mimiky nedovoľuje.

Napriek tomu, že Kathie sa už čoskoro prehupne do dôchodcovského veku, na červenom koberci sa pokúsila zaujať jednoduchými šatami vo výraznej ružovej farbe. Ako blondínke by jej túto farebnú kreáciu kritici zrejme odpustili, no celkový dojem úplne pokazila strnulá tvár. Na vyžehlenej pleti by ste totiž akékoľvek stopy po vráskach hľadali úplne márne.

Herečka, speváčka, komička, textárka a predovšetkým moderátorka za svoj preplastikovaný zovňajšok vďačí najmä botoxu. „Nepoužívala som botox až do svojej štyridsiatky,“ priznala sa Kathie v rannej šou už pred dvomi rokmi. To, čo omladzujúca látka napáchala na jej tvári, však ako pozitívnu zmenu vnímať veľmi nemožno. V kuloárov sa navyše povráva, že podstúpila aj facelift, plastiku nosa a výplň líc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu