Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úchvatnej Kate Middleton bolo horúco: Na rukách malý princ a sukňa hore!

Kate Middleton držala na rukách syna Georgea a pod sukňou sa jej preháňal vietor. Zobraziť galériu (14)
Kate Middleton držala na rukách syna Georgea a pod sukňou sa jej preháňal vietor. (Zdroj: profimedia.sk)

NOVÝ ZÉLAND – Ukázala nôžky! Hoci Kate Middleton (32) býva na nepriaznivé počasie dobre vyzbrojená, ráno sa jej vietor už opäť postaral o horúce chvíle. Hrdá mamička si totiž na rukách niesla jedinú ratolesť a nemala si ako ustrážiť nadvihnutý outfit. Stačilo preto málo a prítomných fotografov nechtiac vpustila pod sukňu.

Kráľovské povinnosti si už plnia ako kompletná rodinka! Aj keď sa vojvodkyňa z Cambridge venovala svojim charitatívnym aktivitám i krátko po pôrode, doteraz sa v spoločnosti objavovala zvyčajne sama. Prvou výnimkou sa stala až oficiálna návšteva Nového Zélandu, ktorá predstavuje prvú skúsenosť s reprezentovaním rodnej Británie najmä pre malého Georgea. Ten sa aj tentoraz ocitol v stredobode mediálnej pozornosti, ale až po tom, čo jeho krásna mama úspešne zvládla vietor pod sukňou.

O tom, že počasie na letisku dokáže byť naozaj zradné, sa Kate Middleton v minulosti presvedčila už nejedenkrát. Aj pri dnešnom vystupovaní z lietadla síce vyzerala upravene ako zo škatuľky, no vďaka vetru nakoniec odhalila viac, ako mala v pláne. Vietor jej totiž nadvihol sukňu krásneho červeného kompletu a svetlo sveta uzreli štíhle nohy. Keďže dlane zamestnával malý princ, budúca kráľovná si ledva stihla priložiť ruku na neposlušnú látku, aby jej náhodou nevykukli aj nohavičky.

Mladý pár spolu so svojím potomkom pobudne u protinožcov tri týždne, v rámci ktorých navštívi viacero významných miest. Aké outfity Kate vystrieda, ukážu najbližšie dni, no o ľahké letné šaty zrejme nepôjde. Po tom, čo v minulosti ukázala nohy v žltom modeli, totiž návrhárka čelila ostrej kritike nielen zo strany monarchov. „Dostala som rukou písaný list od dámy z Wisconsinu, ktorá ma vášnivo kritizovala za žlté šifónové šaty vyrobené pre vojvodkyňu,“ priznala sa Jenny Packham. Odvtedy podľa jej slov vždy uvažuje, či do garderóby zakomponuje aj závažie, aké sa používa na závesy. Vraj pre každý prípad.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu