Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hollywoodska venuša naberá kypré tvary: Bujné vnady sa už derú z výstrihu!

Tehotná Scarlett Johansson hrdo vyvetrala kyprejšiu nádielku vo výstrihu. Zobraziť galériu (15)
Tehotná Scarlett Johansson hrdo vyvetrala kyprejšiu nádielku vo výstrihu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zaobľuje sa v tých správnych partiách! Hoci Scarlett Johansson (29) nikdy nepatrila k extrémne štíhlym kráskam, vplyvom požehnaného stavu doslova prekvitá ženskosťou. Bruško jej síce zatiaľ veľmi nevidieť, no v oblasti dekoltu sa má naozaj čím pochváliť. Čoraz kyprejšiu nádielku vo výstrihu na premiére ledva udržala na uzde.

Tehotenstvo jej naozaj pristane! Aj keď prvý prírastok po srdcom bol pre Scarlett Johansson obrovským prekvapením, momentálne ani nemôže byť šťastnejšia. Medzi smotánkou doslova žiari a naplno si vychutnáva čoraz badateľnejšie tvary budúcej mamičky. Bruško jej síce zatiaľ nevykuklo, zato podprsenky už zrejme stihla vymeniť za o číslo väčšie košíčky. Stačí sa pozrieť, s akým bujným poprsím uchvátila na uvedení snímky Captain America: Zimný vojak do kín na domácej pôde.

Scarlett pri slávnostnej príležitosti stavila na čiernobielu priehľadnú kreáciu, v ktorej pôsobila mimoriadne žensky a rafinovane zároveň. O vyžarujúci sexepíl sa jej postaral úctyhodný výstrih, ktorý nechal vyniknúť okrúhlym vnadám v celej ich nádhere. Fanúšikom v prvých radoch pri zátarasách sa pri rozdávaní autogramov naskytol vskutku oku lahodiaci výhľad.

Aj keď sa šarmantná plavovláska médiám viackrát posťažovala, že má tendenciu ľahko priberať, tehotenstvo jej postavičku v tvare presýpacích hodín zrejme príliš nezdeformuje. „Je v tom asi štyri mesiace. Bábätko bolo vítaným prekvapením!“ nechal sa počuť zdroj z herečkinho okolia na margo jej prvej gravidity. Ostáva len dúfať, že pre Scarlett bude mať aj zvyšok tehotenstva rovnako hladký priebeh a počas pôrodu všetko dopadne, ako má.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu