Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Paz de la Huerta išla donaha: Ako sexi sestrička z Kramárov!

Paz de la Huerta sa v novom erotickom thrilleri predvedie ako krvilačná sestrička. Zobraziť galériu (15)
Paz de la Huerta sa v novom erotickom thrilleri predvedie ako krvilačná sestrička. (Zdroj: Lion Gate)

LOS ANGELES – Stvorená pre horor? Hoci hviezde menom Paz de la Huerta (29) na zvládnutie kastingu do strašidelných snímok stačí prirodzená tvár, v najnovšom kinematografickom počine sa predsa len predviedla v zaujímavom svetle. Odhodila šaty aj zábrany, aby sa blysla ako sexi sestrička. Ošetrenie priamo od nej by ste si však zrejme rýchlo rozmysleli.

Rovnošata jej naozaj pristane! Keď má Paz de la Huerta v pätách paparazzov, najčastejšie ich odmení nevábnymi fotkami svojho zanedbaného zovňajšku. Spuchnutá a mastná tvár, pribratá postava či preflámovaný pohľad sa však nedávno stal minulosťou. Modelka a herečka, ktorá podľa všeobecného názoru veľa krásy do vienka nedostala, sa už čoskoro zviditeľní v horore Nurse nakrútenom 3D kamerami. A prvé komerčné zábery útočia na potenciálneho diváka v poriadne odvážnom štýle.

Výrazný mejkap, biela rovnošata a retro účes s ofinou – to všetko z tmavovlásky na prvý pohľad vyčarovalo kráľovnú sexepílu z nemocničného prostredia. V skutočnosti však na striebornom plátne pôjde o krvilačnú šelmu. A aby americká celebrita so španielskymi koreňmi nalákala fanúšikov čo najviac, neváhala sa pred objektívom vyzliecť donaha. Z profilu odhalila schudnuté krivky, ktorými sa už dávnejšie prepracovala do modelingu. Vyniknúť však nechala najmä guľatému zadku a okrúhlym vnadám.

Ako sa Paz de la Huerta nedávno priznala, k Evinmu rúchu pred objektívom si pričuchla už ako 17-ročná. Dopomohol jej k tomu fotograf Mario Sorrenti, ktorému je dodnes veľmi vďačná: „Cítila som sa vďaka nemu krásna. A naozaj som mala pocit, že práve na tom fotení som prekonala svoj strach z nahoty.“ O svojej uvoľnenosti už nikoho presviedčať naozaj nemusí, no v jej prípade zrejme navždy bude platiť staré známe: „Menej je viac“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu