Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Filmári si uctili pamiatku Paula Walkera: Bude mu patriť hlavná úloha

Paul Walker Zobraziť galériu (8)
Paul Walker (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Filmové štúdiá Universal oznámili, že herca Paula Walkera uvidia diváci v hlavnej úlohe nakrúcaného filmu Rýchlo a zbesilo 7 napriek tomu, že zomrel pri autonehode 30. novembra.

Akčný film, v ktorom hrá aj Vin Diesel, by sa mal dostať do kín 10. apríla 2015. To je o deväť mesiacov neskôr, ako bolo pôvodne plánované, napísali noviny Los Angeles Times. Produkciu filmu po smrti 40-ročného Walkera na tri týždne zastavili.

Walker bol hviezdou piatich zo šiestich filmových dielov Rýchlo a zbesilo (Fast & Furious), ktoré sa stali kasovými trhákmi a glorifikovali rýchle autá aj nebezpečné jazdenie. Siedmy diel série o pouličných pretekoch sa začal nakrúcať v septembri a počas sviatku Dňa vďakyvzdania bola vo filmovačke prestávka, ktorú predĺžila Walkerova smrť.

Herec bol v osudnú sobotu 30. novembra spolujazdcom v červenom Porsche Carrera GT z roku 2005, ktoré riadil jeho priateľ Roger Rodas. Vozidlo narazilo do stĺpu pouličného osvetlenia a do stromu, potom explodovalo a pohltili ho plamene.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu