Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Priškvarená sestra Kate Middleton: Au, veď má totálne spálenú tvár!

Pippa Middleton sa z dovolenky vrátila červená ako rak - s nebezpečne spálenou pokožkou. Zobraziť galériu (10)
Pippa Middleton sa z dovolenky vrátila červená ako rak - s nebezpečne spálenou pokožkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Prehnala to so slnkom! Keďže Veľká Británia nepatrí ku krajinám s veľkým počtom slnečných dní, ani pokožka Pippy Middleton (30) na ostrejšie UV lúče zrejme nie je zvyknutá. Mladšia sestra vojvodkyne z Cambridge sa tak z nedávnej dovolenky vrátila červená ako čili paprička. Jej tvár je totálne spálená a už na prvý pohľad pôsobí bolestivo.

Oddýchnutá, ale „priškvarená“! Tak dopadla Pippa Middleton po exotickej dovolenke, na ktorú si so svojím terajším partnerom vyrazila do vychytenej destinácie v Indii. Na domácu pôdu sa vrátila práve tento týždeň a v príletovej hale na ňu čakali zvedaví fotografi. Pohľad, aký sa im naskytol, však čakal iba málokto. Brunetke doslova „horeli“ líca a jej pokožke dominovala výrazná červená farba.

Sestra Kate Middleton na dlhý let zvolila priliehavé nohavice a farebne zladený top s elegantným svetríkom. Oči mala síce zvýraznené, no jej pleť sa musela zaobísť bez mejkapu. Ešte stále sa totiž spamätávala zo šoku v podobe intenzívneho slnečného žiarenia. Je teda veľmi pravdepodobné, že spálená Pippa sa v posledné noci dovolenky príliš nevyspala. Jej milenec Nico Jackson bol na tom s bronzovou pleťou o niečo lepšie, no ostré slnko sa podpísalo na jeho „pripečenom“ nose.

Napriek neblahej skúsenosti v podobe spálenej pokožky sa prominentná dvojica cestovateľských ambícií zrejme tak skoro nevzdá. Potvrdil to aj ich spoločný priateľ pre Mail on Sunday: „Pippa a Nico sa dohodli, že ešte pred uzavretím manželstva a založením rodiny navštívia veľa exotických destinácií. V nasledujúcich mesiacoch bude veľa takýchto výletov.“ Ostáva len dúfať, že zaľúbenci sa na svojich ďalších cestách budú pred slnkom chrániť o niečo dôkladnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu