Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Zabudnite na Pippu Middleton a jej kráľovský zadoček! Pozrite, aká chutná kočka je teraz senzáciou

V roku 2011 bola na svadbe britského kráľovského páru najväčšou senzáciou Pippa Middleton, počas nedeľného krstu švédského princa Nicolasa zahviezdila Milana von Abensperg. Zobraziť galériu (11)
V roku 2011 bola na svadbe britského kráľovského páru najväčšou senzáciou Pippa Middleton, počas nedeľného krstu švédského princa Nicolasa zahviezdila Milana von Abensperg.

ŠTOKHOLM - Mladá krv! Keď si britský princ William (33) a Kate (33) povedali v roku 2011 svoje "áno", mnohé oči sa upierali na kráľovsky dokonalý zadoček brunetkinej sestry Pippy (32). Ten sa v okamihu stal akýmsi fenoménom. Podobná situácia nastala aj túto nedeľu, keď sa konal slávnostný krst švédskeho princiatka Nicolasa. Popri ňom bola najväčšou hviezdou jeho atraktívna príbuzná Milena von Abensperg (19), o ktorej ešte zrejme budeme veľa počuť.

Uplynulý víkend sa vo Švédsku niesol v znamení krstu princa Nicolasa, syna princeznej Madeleine a jej manžela, bankára, Christophera O´Neilla. Hoci oslavy boli menej pomézne, ako v prípade britskej monarchie, zúčastnila sa ich väčšina príbuzných.


Mohlo by vás zaujímať: Na krste princa Nicolasa prevládala elegancia


Za zmienku stojí, že malý chlapček mal až šiestich krstných rodičov. Tejto úlohy sa zhostila aj Christopherova polovičná sestra Natascha, ktorá je ženou Ernsta Abensperga und Traun, dediča zámožnej šľachtickej rodiny z Horného Rakúska. Dvojica má spolu štyri ratolesti a práve jeden z ich potomkov na seba strhol počas krstu nielen pozornosť prítomných, ale aj médií.

Reč je, konkrétne, o devätnásťročnej Milene, ktorá v šatách kráľovsky modrej farby vyzerala úchvatne. So štíhlou postavičkou a peknou tvárou by sa dokonca pokojne uchytila aj ako modelka. Nečudo, že ju viaceré média začali prirovnávať k Pippe Middleton, ktorá počas svadby britského kráľovského páru takmer zatienila samotnú nevestu. 

Pippa Middleton spôsobila ošiaľ v roku 2011. Dnes už akosi nie je v kurze.
Zobraziť galériu (11)
Pippa Middleton spôsobila ošiaľ v roku 2011. Dnes už akosi nie je v kurze.  (Zdroj: isifa)

Bude Milana von Abensperg druhou Pippou Middleton?
Zobraziť galériu (11)
Bude Milana von Abensperg druhou Pippou Middleton?

Viac o téme: Pippa MiddletonMilana von Abensperg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu