Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hollywoodska 50-tka vyvetrala krásnu dcéru (14): Tá sa išla prepadnúť od hanby!

Emma Thompson so 14-ročnou dcérou Gaiou, ktorá sa miestami tvárila ako kyslá uhorka. Zobraziť galériu (7)
Emma Thompson so 14-ročnou dcérou Gaiou, ktorá sa miestami tvárila ako kyslá uhorka. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stredobod pozornosti si užívala so zmiešanými pocitmi! Hoci o účasti na slávnostnom podujatí medzi áčkovými hviezdami sníva nejedna tínedžerka, len 14-ročná dcéra herečky Emmy Thompson (54) sa ocitla v rozpakoch. Gaia na červenom koberci síce pôsobila ako pravá dáma, no zrejme tušila, že ju čaká poriadny trapas.

Splnený sen či menšia nočná mora? Ak by sa ktorékoľvek 14-ročné dievča dostalo medzi najvychytenejšie hollywoodske herečky, zrejme by poriadne výskalo od radosti. To však nie je také isté, ak ide o ratolesť britskej hviezdy Emmy Thompson. Tá si totiž na rozdávanie Zlatých glóbusov ako garde prizvala dospievajúcu dcéru Gaiu, ktorej zabezpečila priam ukážkovú úpravu. Zrejme ju však zasvätila do svojho vystúpenia na pódiu, čo školáčke na nálade veľmi nepridalo.

Emma sa síce medzi premenenými nomináciami neocitla, no ušla sa jej česť odovzdať sošku jednému zo svojich kolegov. V rámci svojho vystúpenia pritom hostí v sále nemálo prekvapila. Na javisko pricupitala bosá, s lodičkami v jednej ruke a s pohárikom aperitívu v druhej ruke. Po celý čas predstierala, že je opitá a snažila sa obecenstvo baviť pomerne lacným humorom: „Chcem len, aby ste vedeli, že táto červená, to je moja krv!“ Takýmto spôsobom poukázala na červenú podrážku topánok, ktorá je príznačná pre výrobcu luxusnej obuvi Christian Louboutin.

Blondínkina dcéra Gaia na červený koberec zavítala v dlhej čiernej róbe zo zamatu, ktorej chýbali akékoľvek ramienka. Na svoj vek tak pôsobila vyspelo, no do úsmevu sa musela poriadne nútiť. „Toto všetko zažívam po prvý raz. Je to moje prvé udeľovanie cien v Hollywoode, prvý raz som takto vyparádená,“ prezradila v rozhovore, no nadšenie jej chýbalo. Na mnohých záberoch sa dokonca tvárila kyslo, akoby ju spoločnosť tak trochu bláznivej matky zahanbovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu