Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šialená Lady Gaga opäť nahá: Na bradavke škorpión, medzi nohami „bobor“!

Lady Gaga bez hanby vystavila ochlpený rozkrok na titulke časopisu. Zobraziť galériu (15)
Lady Gaga bez hanby vystavila ochlpený rozkrok na titulke časopisu. (Zdroj: Candy)

LOS ANGELES – Nahotu už vníma ako niečo celkom prirodzené! Zatiaľ čo pred niekoľkými rokmi Lady Gaga (27) šokovala najmä bizarnými kreáciami a kostýmami, dnes sa vyzlieka ako na bežiacom páse. Za posledné mesiace sa predviedla v Evinom rúchu hneď niekoľkokrát, no s najnovšou obálkou magazínu zašla priďaleko. Ukázala totiž rozkrok aj s ochlpením.

Stratila aj poslednú štipku sebaúcty? Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že Lady Gaga nakrútila škandalózne video, na ktorom bez jediného kúska oblečenia praktizovala svojráznu meditáciu. Neskôr speváčka šokovala samotných fanúšikov na jednom zo svojich koncertov, keď znenazdajky zhodila kostým a pretŕčala sa tak, ako ju stvorila príroda. Uzdu akýmkoľvek morálnym zábranám však definitívne popustila na titulnej strane čerstvého vydania magazínu Candy. Na čiernobielom zábere totiž bez ostychu vystavila to, čo nosí v nohavičkách.

Keďže spomínaný časopis je venovaný všetkým transsexuálom, androgýnom a transvestitom, hudobná hviezda vyslovene dámsku štylizáciu odložila bokom. V snahe zachytiť výraz Charlieho Chaplina v typickom čiernom klobúku jej maskéri namaľovali nad hornú peru fúziky. Cez obnažený ľavý prsník sa tiahla maľba škorpióna, no najväčšie prekvapenie čakalo na čitateľov pri pohľade medzi nohy. Lady Gaga bez spodnej bielizne bez mihnutia oka ukázala svoje chlpaté prirodzenie.

Erotický počin zo strany kontroverznej speváčky je zrejme len ďalším zo spôsobov, ako fanúšikov prilákať ku kúpe najnovšieho albumu a lístkov na blížiace sa turné. „S veľkým nadšením oznamujem, že po nečakane skončenom turné kvôli operácii som späť a začínam šnúru... v USA!“ informovala Lady Gaga svojich priaznivcov prostredníctvom Twitteru. Škoda len, že ich na vlastné vystúpenia nedokáže pritiahnuť predovšetkým kvalitnou hudbou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu