Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Uniknuté FOTO: Lady Gaga pred retušou a po nej - rozdiel je šokujúci!

Lady Gaga na fotkách pre reklamnú kampaň Versace pred retušou a po nej. Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga na fotkách pre reklamnú kampaň Versace pred retušou a po nej. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Bez grafických úprav by si ani neškrtla! Aj keď Lady Gaga (28) pôsobí ako nová tvár a múza reklamnej kampane Versace už dlhšie, prirodzenosťou si ku kontraktu rozhodne nedopomohla. Svedčia o tom zábery z fotenia, ktoré unikli módnemu domu a v súčasnosti kolujú po internete. Speváčka má na nich od módnej ikony na míle ďaleko.

Retušéri dostali poriadne zabrať! Keď sa v médiách po prvý raz objavili fotografie z reklamnej kampane vychytenej značky Versace, každému hneď udrela do očí až príliš nápadná podobnosť speváčky Lady Gaga s plastikovou dizajnérkou Donatellou Versace. S odstupom času je však nad slnko jasné, že popová diva k tejto premene nedospela vlastným úsilím, ale vďaka náročnej práci grafikov. Muž vystupujúci pod prezývkou JoseLMonster totiž prostredníctvom Twitteru zverejnil blondínkine fotky pred retušou. Medzi nimi a tými výslednými je priam priepastný rozdiel.

Lady Gaga obsypaná kabelkami z novej kolekcie si pred objektívom zapózovala na koženej sedačke fialovej farby. Zatiaľ čo na nevyretušovaných fotografiách pôsobí mdlo a bez štipky iskry, na výsledných záberoch má ďaleko „zdravší“ odtieň pokožky, pretiahnutú tvár a finálny dojem zanecháva pocit luxusu. Sivá myš sa tak akoby švihnutím čarovného prútika zmenila na noblesnú modelku predávajúcu exkluzívne módne vychytávky.

Zaujímavosťou je, že Donatella Versace a Lady Gaga vyzerajú ako dvojičky na každej spoločenskej udalosti, ktorú absolvujú spoločne. Dôvod je podľa známej návrhárky celkom prostý: „Ona predstavuje couture. Mohla by som ju v tejto kolekcii dať do farieb – fialovej, svetlej ružovej, purpurovej. Ale mojím snom bolo dať na ňu čiernu,“ nechala sa talianska módna expertka počuť na margo parížskej prehliadky. Nechajme sa prekvapiť, dokedy toto tak trochu bizarné spojenie vlastne vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu