Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Syn Alaina Delona ide do basy: Trest za postrelenie dievčaťa

Alain-Fabien Delon Zobraziť galériu (11)
Alain-Fabien Delon (Zdroj: Twitter)

ŽENEVA - Súd pre mladistvých vo švajčiarskej Ženeve udelil Alainovi-Fabienovi Delonovi, synovi slávneho francúzskeho herca Alaina Delona, podmienečný trest väzenia v trvaní piatich mesiacov kvôli vážnemu ublíženiu z nedbanlivosti. V lete 2011 bol vtedy 17-ročný Delon obvinený, keď bolo na večierku v ženevskom byte jeho otca postrelené dievča.

Obhajca 19-ročného Delona Alec Reymond konštatoval, že rozsudok je "vyvážený". Jeho klient bol pritom zbavený obvinenia z ohrozenia života, uviedol server 20 Minutes.ch.

Herec, ktorý pred 14 rokmi získal švajčiarske občianstvo a žije vo Švajčiarsku, v čase výstrelu v byte nebol, ale jeho syn áno. Delon starší vtedy zdôraznil, že v ženevskom byte nemal žiadnu zbraň. Povedal tiež, že syn zneužil jeho dôveru, keď v byte bez jeho vedomia zorganizoval večierok s priateľmi.

Šestnásťročná dievčina bola na večierku 30. júna 2011 vážne zranená v brušnej oblasti, ale prežila. Pištoľ údajne vystrelila nešťastnou náhodou, keď sa o ňu mladý Delon preťahoval so svojím kamarátom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu