Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zúbožená speváčka (27) vytasila nahé prsia: Uf, vyzerá ako vyžitá 40-tka!

Škandalózna speváčka Nadeea vytasila bujné prsia na tekvicovom poli. Zobraziť galériu (6)
Škandalózna speváčka Nadeea vytasila bujné prsia na tekvicovom poli. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Smutný pohľad! Hoci speváčke menom Nadeea ešte do tridsiatky zopár rôčkov chýba, už dnes zanecháva dojem vyžitej ľahkej devy za zenitom. Vďačí za to nielen otrasnému líčeniu, ale tiež poriadne vyzývavým outfitom. Pozrite, aký rozruch vyvolala na tekvicovom poli. Nahé prsia jej doslova vypadávali zo šiat.

Čisté zúfalstvo! Aj tak by sa dala opísať snaha americkej popovej hviezdičky s francúzsko-ruskými koreňmi, ktorá túži byť na pretras vo všetkých bulvárnych plátkoch. Aj preto si tento týždeň zavolala paparazzov k obyčajnému nákupu tekvíc na blížiaci sa sviatok Halloweenu. Materiál na vyrezávanie výzdoby si totiž vyberala v štýle, akoby práve vyliezla z nočného klubu pre sexu chtivých obstarožných pánov.

Nadeea na tekvicové pole zvolila asymetrické minišaty výraznej červenej farby. Tie jej na štíhlej postave držali vďaka jednému širšiemu ramienku, ktoré zároveň strážilo bujný dekolt. „Náhoda“ to ale zariadila tak, že istiaci kúsok látky jej v príhodnej chvíli z ramena spadol. Plavovláska neváhala koketne zapózovať fotografom a tváriť sa ako obletovaná sexbomba. To, že jej vytŕča celý prsník aj s bradavkou, jej očividne vonkoncom neprekážalo, práve naopak.

Aj keď Nadeea patrí medzi mladučké celebritky a celú kariéru má takpovediac pred sebou, vulgárnosťou to pravdepodobne ďaleko nedotiahne. Už teraz totiž preferuje výrazné líčenie očí aj pier, vďaka ktorému vyznieva nielen výrazne staršie, ale aj lacno. Konkurenciu tak zatiaľ predstavuje len pre ďalšie radodajky – Phoebe Price a Shaunu Sand. Aj tie zamestnávajú objektívy paparazzov s jediným cieľom: prepracovať sa na stránky bulvárnych médií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu