Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zázrak v priamom prenose? 6 týždňov po pôrode strčila nohu za hlavu!

Hilaria Baldwin len 6 týždňov po pôrode predviedla neuveriteľnú ohybnosť svojich štíhlych kriviek. Zobraziť galériu (8)
Hilaria Baldwin len 6 týždňov po pôrode predviedla neuveriteľnú ohybnosť svojich štíhlych kriviek. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Neuveriteľne ohybná a v obdivuhodnej forme! Aj keď Hilaria Baldwin (29) svoju prvú ratolesť priviedla na svet ani nie pred dvomi mesiacmi, na jej krivkách po tehotenstve niet najmenšej stopy. Vďaka joge sa dokonca môže pochváliť flexibilitou, ktorá je pre väčšinu mamičiek absolútne nepredstaviteľná. Krásna tmavovláska si pred kamerami strčila nohu za hlavu.

To sa len tak nevidí! O tom, že nenáročná fyzická aktivita a dychové cvičenia majú na tehotenstvo priam blahodarný vplyv, niet najmenších pochýb. Atraktívna manželka herca Aleca Baldwina však posunula pohyb počas gravidity a tesne po pôrode do zaujímavých rozmerov. Tento týždeň sa blysla v rannej šou Live! With Kelly And Michael, kde obom moderátorom aj televíznym divákom doslova vyrazila dych. Predviedla totiž také náročné úkony, akoby nikdy doteraz nerodila.

Hilaria zavítala do štúdia výborne naladená a v priliehavom športovom outfite neváhala predviesť názornú ukážku, ako sa dámy môžu udržať v úžasnej kondícii aj počas tehotenstva. Hoci sa sama na pôrodnej sále trápila len pred šiestimi týždňami, dnes sa pýši postavičkou ako lusk. A so svojím telom dokáže polohy, o akých sa väčšine americkej populácie ani nesníva. Jej stojky na hlave s nohami v pravom uhle, či chodidlo zakliesnené za šijou totiž aj pre samotnú moderátorskú dvojicu predstavovalo príliš veľké sústo.

Cieľom názornej ukážky rôznych cvičení bolo uviesť do pozornosti inštruktážne DVD, na ktorom Hilaria radí tehotným dámam osvedčené triky z oblasti jogy. Pri nakrúcaní diela s názvom Fit Mommy-to-Be Prenatal Yoga využila pomoc láskavého partnera Aleca. A podľa vlastných slov práve joge vďačí za extra hladký a rýchly priebeh pôrodu: „Tlačila som len 45 minút, čo považujem za výborné hlavne pre prvorodičky. Určite to bola joga, ktorá mi pomohla.“ Treba uznať, že priaznivé účinky na zovňajšku televíznej hviezdy a známej inštruktorky sú naozaj pozoruhodné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu