Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z otcovho dievčatka dračica v bikinách: Koho dcéra dozrela do krásy?

Kedysi roztomilé dievčatko je dnes sexi modelkou. Uhádnete, kto to je? Zobraziť galériu (10)
Kedysi roztomilé dievčatko je dnes sexi modelkou. Uhádnete, kto to je? (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Už naplno zarezáva! Sotva prekročila prah sladkej sedemnástky, modelingové agentúry sa okolo nej zlietli ako supy. No hoci jej neprajníci poukazujú na protekciu prostredníctvom známych rodičov, ona hrdo pózuje ako tínedžerský idol v úsporných plavkách. Uhádnete, koho dcéra vyrástla zo sladkého dievčatka na zvodnú cicu v bikinách?

Žne prvé úspechy! Len čo sa Ireland Baldwin objavila po boku otca Aleca, paparazzi okamžite sústredili na ňu všetku svoju pozornosť. Vďaka výnimočným génom zo strany matky Kim Basinger totiž dostala do vienka tvár a krivky ako zrodené pre vody šoubiznisu. Okúzliť však dokázala aj ako niekoľkomesačné dievčatko, keď sa s ňou známy americký herec hrabal v kamienkoch a nevedel sa jej nabažiť.

Odkedy sa blondínka upísala modelingu, prostredníctvom svojho účtu v mikroblogovacej sieti Twitter vzdávala hold predovšetkým mame. Tá totiž vďaka svojmu sexepílu patrí nielen medzi najznámejšie modelky, ale tiež hviezdy strieborného plátna. Aby však Ireland nezostala nič dlžná ani svojmu otcovi, zaspomínala si naňho prostredníctvom starej fotografie z detstva, o ktorú sa podelila s fanúšikmi. „Všetko najlepšie k narodeninám, oci! Veľmi ťa ľúbim a dúfam, že sa ti splnia všetky priania,“ zaželala mu prostredníctvom záberu, na ktorom ako roztomilé dievčatko v dupačkách sústredene obzerá kamienky na pláži. Bradatý Alec sa pritom s blaženým úsmev pozerá rovno do objektívu.

O tom, že prominentná dcéra má namierené poriadne vysoko, svedčí jej nedávne fotenie v spolupráci s periodikom New York Post. Zverejnené obrázky zo zákulisia totiž Ireland napriek tínedžerskému veku zachytávajú v odvážnych pózach. Nádejná manekýnka v bikinách už nepripomína školáčku, ale zrelú mladú dámu. Možno dospela rýchlejšie než väčšina jej rovesníčok, no za brilantnú kariéru jej táto obeta zrejme stojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu