Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezdy rodinného sitkomu Majster Tim po 20 rokoch: Zostarli a zošediveli!

Pôvodné herecké obsadenie obľúbeného rodinného sitkomu Majster Tim Zobraziť galériu (18)
Pôvodné herecké obsadenie obľúbeného rodinného sitkomu Majster Tim

LOS ANGELES – Každý z nich prešiel výraznou zmenou! Rodinný zábavný program s originálnym názvom Home Improvement sa za veľkou mlákou nakrúcal v rokoch 1991-99, počas ktorých si vybudoval slušnú fanúšikovskú základňu. Niektoré hviezdy svoju popularitu nevyužili a dnes by ste ich pravdepodobne nespoznali. Čo sa s nimi stalo a ako s odstupom času vlastne vyzerajú?

Ústrednú rolu úspešného sitkomu si strihol Tim Allen, ktorý si za toto komediálne umenie dokonca vyslúžil Zlatý glóbus. Pred pár týždňami už oslávil 60. narodeniny, no stále zostáva verný televíznej práci. V roku 1999 získal ocenenie Disney legenda. Stihol sa dvakrát oženiť a narobiť si opletačky so zákonom. V minulosti bol na letisku zadržaný so 650-imi gramami kokaínu a neskôr ho policajti prichytili pri jazde pod vplyvom alkoholu s 1,5 promile v krvi.

Tim Allen
Zobraziť galériu (18)

Timovu obetavú manželku si zahrala Patricia Richardson (62). Jej filmografia a spolupráca na seriáloch síce nie je taká bohatá, no na nedostatok ponúk sa sťažovať rozhodne nemohla. Herečka má z manželstva tri deti, no rozviedla sa. Dlhodobý vzťah bez akýchkoľvek oficialít udržiava so psychológom na dôchodku.

Patricia Richardson
Zobraziť galériu (18)

Najstaršieho syna Brada stvárnil Zachery Ty Bryan (31), ktorý mal v čase začiatkov nakrúcania ešte len desať rokov. Neskôr mu prišli do cesty už len menšie úlohy a reklamy, no ako tridsiatnik má kariéru ešte takpovediac pred sebou.

Zachery Ty Bryan
Zobraziť galériu (18)

Zaujímavým vývojom si v živote prešiel seriálový prostredný syn, vlastným menom Jonathan Taylor (31). Ten je totiž považovaný za detskú hviezdu, ktorá slušne rozbehnutú hereckú dráhu pribrzdila kvôli vzdelaniu. Vegetariánsky orientovaný fešák študoval na Harvarde históriu a filozofiu, no užil si aj ročnú stáž v Škótsku. Kvôli týmto ambíciám dokonca aj v samotnom seriáli Majster Tim skončil o jeden rok skôr.

Jonathan Taylor
Zobraziť galériu (18)

Herecký chlebík nezachutil najmladšiemu členovi hereckého obsadenia menom Taran Noah Smith (31). Jeho zverenecký fond totiž ukrýval úctyhodných 1,5 milióna dolárov, čo mu na živobytie bohato stačí. Ako to už ale býva, z tejto sumičky si chceli uchmatnúť aj rodičia, ktorí si údajne postavili rezidenciu za synove peniaze. Kuriozitou je, že Taran sa ako 17-ročný mladík oženil s o 16 rokov staršou dámou. S ňou dokonca rozbehol biznis v oblasti reštauračných služieb a zdravej výživy, no ich zväzok skrachoval po šiestich rokoch.

Taran Noah Smith
Zobraziť galériu (18)

Hereckú partiu dotváral pomocník Richard Karn (57). Ten si svoje súkromie stráži a neustále pracuje v televíziách. Momentálne sa podieľa na nakrúcaní seriálu Last Man Standing, kde sa opätovne stretáva s Timom Allenom.

Richard Karn
Zobraziť galériu (18)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu