Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

J-Lo bez cenzúry: Nahé prsia a vykúkajúce bradavky mali zostať skryté!

Speváčke Jennifer Lopez unikli necenzúrované zábery hore bez s vykúkajúcimi bradavkami. Zobraziť galériu (21)
Speváčke Jennifer Lopez unikli necenzúrované zábery hore bez s vykúkajúcimi bradavkami. (Zdroj: politis-news.com)

LOS ANGELES – Týmito pikantnými fotkami sa chváliť nechcela! Aj keď si Jennifer Lopez (44) pestuje imidž prvotriednej sexice bez jedinej chybičky, aj ona má v archíve zábery, ktoré svetlo sveta uzrieť nikdy nemali. Internetom dnes kolujú fotky, na ktorých sa speváčka pretŕča s obnaženými vnadami. Šteklivé pózy jej však príliš nelichotia.

Dobehla ju minulosť! Hoci sa Jennifer Lopez v médiách už toľko neodhaľuje ako kedysi, v roku 2005 nafotila sériu obrázkov s poriadne erotickým podtónom. Z materiálu určeného pre album Rebirth nakoniec vzišiel len jeden výsledný záber, ktorý si zobrali na mušku šikovní grafici. Zvyšok mal putovať do dobre zabezpečeného archívu alebo rovno do koša. Odvážne fotky však po ôsmich rokoch prenikli na verejnosť.

Latino diva laškovala s objektívom bez jediného kúska vrchného oblečenia. Jej nahé vnady tak prekrývali iba dlhé pramene vlasov alebo prekrížené ruky. Napriek tomu, že príroda speváčke príliš bujný dekolt nenadelila, v oboch prípadoch jej vykukli šťavnaté detaily v podobe bradaviek. Fotky sa navyše javia ako nevyretušované a sexi štyridsiatnička sa na seba príliš nepodobá.

Galéria: Fotky polonahej Jennifer Lopez, ktoré sme nikdy nemali vidieť.

Napriek tomu, že hudobná hviezda v rámci svojej kariéry nemá núdzu o prešľapy, naďalej prekypuje sebavedomím. „Som človek a, samozrejme, občas robím chyby. Ale sľubujem, že keď spadnem, postavím sa. Keď sa pomýlim, vezmem si ponaučenie, aby som mohla čeliť ďalším výzvam,“ sršala samochválou v nedávnom interview pre Cosmopolitan. Nešlo pritom o reakciu na uvedené zábery, ale o jej kontroverzné vystúpenie na oslave narodenín turkménskeho prezidenta. Ktovie, či si ale J-Lo uvedomuje, že ako vzor miliónov mladých dám by o svojich krokoch mala rozmýšľať s poriadnym predstihom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu