Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tajomstvo slávnej Marilyn Monroe vyplávalo po rokoch na povrch!

Marilyn Monroe Zobraziť galériu (5)
Marilyn Monroe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Marilyn Monroe, ktorej milostná aféra s vtedajším americkým prezidentom Johnom F. Kennedym, je všeobecne známa. Najnovšie však vyšlo najavo, že krásna blondínka verila, že sa zaňho vydá. Dokonca telefonovala do Bieleho domu, aby to oznámila jeho manželke.

Uvádza to nová kniha novinára Christophera Andersena, ktorá sa zaoberá vzťahom Kennedyho a jeho manželky Jackie, napísala dnes agentúra AFP. Podľa knihy These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie (Tých pár vzácnych dní: Posledný rok Jacka s Jackie) údajne Jackie Kennedyová hviezde strieborného plátna odpovedala, že uvíta, keď prevezme jej rolu prvej dámy. "A presťahujete sa do Bieleho domu a prevezmete všetky povinnosti prvej dámy a ja sa odsťahujem a vy budete mať všetky tie problémy," vyhlásila vraj Kennedyová.

Tento incident bol len časťou zložitého manželstva amerického prvého páru rok pred tým, než bol Kennedy zavraždený. Kniha okrem iného opisuje, ako Jackie prosila, aby mohla zostať po boku svojho muža aj v čase hroziaceho jadrového útoku, ako pár prekonal smrť novonarodeného syna Patricka, aj to, ako Jackie vydržala veľa mimomanželských afér svojho muža. A snaží sa zodpovedať otázku, či sa pár - Jackie bolo v čase Kennedyho smrti 33 a jemu 46 rokov - naozaj miloval.

Podľa Andersonovho výskumu si Jackie bola veľmi dobre vedomá mnohých nevier svojho muža, ale vadila jej len Marilyn - nie kvôli samotnému romániku, ale preto, že sa prvá dáma bála škandálu, ktorý by ju mohol pred verejnosťou zosmiešniť.

Ak sa chcete dozvedieť o Marilyn Monroe viac, môžete si objednať knihu o jej živote v internetovom kníhkupectve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu