Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Megatrapas priamo na pódiu: Prsník s bradavkou von a pod pazuchou prales!

Amanda Palmer na javisku vytasila chlpy v podpazuší aj to, čo nosí v podprsenke. Zobraziť galériu (3)
Amanda Palmer na javisku vytasila chlpy v podpazuší aj to, čo nosí v podprsenke. (Zdroj: profimedia.sk)

GLASTONBURY – Rock má jednoducho v krvi! Hoci výstredné outfity nie sú v prípade ženských interpretiek ničím výnimočným, Amanda Palmer (37) by si svoje intímne partie predsa len mala strážiť o kúsok viac. Na hudobnom festivale jej totiž z podprsenky vybehol prsník. A aby toho nebolo málo, sama vytasila aj zarastené podpazušie.

Je to poriadna divoška! Aj keď americkej speváčke Amande Palmer už pomaličky ťahá na okrúhlu štyridsiatku, ona si pódium a tisícky fanúšikov stále vychutnáva v extravagantnom štýle. Potvrdila to aj na britskej pôde, kde práve prebieha hudobný festival. Jeho návštevníci pri vystúpení rockerky spoza veľkej mláky zrejme zostali v nemom úžase. Odvážna brunetka si totiž rozopla košeľu a všetkým naokolo ponúkla naozaj nevšedné divadlo.

Amanda si to na javisko namierila v bordových nohaviciach a v bielej košeli, no oblečená dlho nezostala. Len čo dav fanúšikov priviedla do varu, uvoľnila si gombíky na rozgajdanej blúzke, aby ukázala, čo má fixkou namaľované na pokožke. Hneď pod krkom jej svietili tri hviezdy a na bruchu veľké písmená slova YES. Tam sa však posolstvo zďaleka nekončilo. Pri prudkých pohyboch totiž hudobnej hviezde z podprsenky doslova „vyliezol“ ľavý prsník aj s bradavkou. Rozopnutý outfit vo vetre zas prezradil, že Amanda na používanie žiletky v podpazuší zvysoka kašle.

Speváčka svoju účasť na festivale v Glastonbury potvrdila aj prostredníctvom účtu v sieti Twitter: „Pripravená na pódium a na to, že to ku*evsky roztočím!“ Vulgarizmus pritom zaručene nepoužila náhodou. Samu seba totiž celkom bežne prezentuje pod umeleckým menom Amanda Fucking Palmer. Zrejme z nej bude celkom drsná dáma, čo poviete?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu