Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šeherezáda ohúrila v bikinách: Ona ako sexi venuša, z Onura bradáč!

Bergüzar Korel na rodinnej dovolenke so zarasteným Halitom Ergencom predviedla sexi krivky v bikinách. Zobraziť galériu (12)
Bergüzar Korel na rodinnej dovolenke so zarasteným Halitom Ergencom predviedla sexi krivky v bikinách. (Zdroj: muratozkent.com)

TURECKO – Dopriali si zopár dní oddychu! Odkedy Bergüzar Korel (30) po boku manžela Halita Ergenca (43) uchvátila slovenských divákov v úlohe očarujúcej Šeherezády, uplynulo už nemálo mesiacov. Sympatický párik je však neustále pracovne vyťažený, a preto si spoločné chvíle užíva plnými dúškami. Seriálového Onura by ste možno nespoznali, no jeho sexi polovička v bikinách priťahovala pohľady mužov ako magnet.

Rodinná idylka! Aj keď sa v médiách objavili informácie o ich manželskej kríze, Bergüzar Korel a Halit Ergenc momentálne žiaria spokojnosťou. Spolu s trojročným synom Alim vyrazili do vychytenej destinácie Çeşme v Izmire, aby si vychutnali dovolenkovú pohodu pri mori. Šeherezáda nahodila minimalistické bikiny a svoju figúru predviedla v celej kráse. Onur si však kvôli hereckej úlohe naďalej pestuje dlhú bradu a ukázal tak ďaleko hustejší porast na tvári než na hlave.

Bergüzar Korel na rodinnej
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: muratozkent.com)

Turecká tmavovláska si vyhriatu vodu užívala v oranžovo-bordových plavkách, v ktorých dokonale vynikla jej postava v tvare presýpacích hodín. Ramienka vrchného dielu si však šikovne schovala, aby jej nezostali neopálené prúžky na pokožke. Po celý čas svoju ratolesť strážila ako oko v hlave, no otcovské povinnosti si stopercentne plnil aj jej manžel. Ten dokonca vzal do rúk ohybnú nafukovaciu hračku a vyšantil sa so svojimi pokladmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu