Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Plastiková veteránka oslávila 80-tku: Aha, aká bola kedysi krásna!

Joan Rivers ako príťažlivá dvadsiatka a v súčasnosti po prekročení prahu osemdesiatky. Zobraziť galériu (5)
Joan Rivers ako príťažlivá dvadsiatka a v súčasnosti po prekročení prahu osemdesiatky. (Zdroj: styleslum.com, profimedia)

NEW YORK – Je tvár dostala poriadne zabrať! Hoci je herečka a televízna hviezda Joan Rivers držiteľkou ceny Emmy, ďaleko viac ju preslávila láska k plastickým operáciám. Tých doteraz podstúpila vyše 700 a po prekročení prahu osemdesiatky sa cíti stále vo forme. Záber z jej mladosti je však dôkazom, že žiadne zásahy nikdy nepotrebovala.

Bolo jej to treba? Čerstvá osemdesiatnička Joan Rivers síce stále pôsobí sviežo a udržiava sa v dobrej kondícii, no na jej tvári by ste už nenašli nič, čo by nebolo poznačené prácou plastického chirurga. V začiatkoch svojej úspešnej kariéry pritom zanechávala okúzľujúci dojem a jej vizáž nijaké úpravy nevyžadovala. Stačí sa pozrieť na čiernobielu fotografiu z čias, kedy hollywoodska veteránka patrila medzi dvadsiatničky.

Joan na retro zábere pózovala s natupírovanou hrivou, aká bola v tej dobe povinnou výbavou každej dámy. Obočie si upravovala len mierne, mala zvodný pohľad a plné pery zvlnené do nežného úsmevu. V porovnaní s jej súčasnou podobou najdrastickejšou zmenou prešiel nos, ktorý bol kedysi viditeľne širší.

Napriek stovkám zákrokov, ktoré usmievavá celebrita doteraz podstúpila, žiaden z nich neľutuje. „Verím v plastickú chirurgiu. Každý víkend tam jednoducho vojdem a nechám si niečo urobiť. Desiatu procedúru dostanem zdarma. Je to tak trochu ako káva – prirodzene s ňou pokračujete,“ nechala sa nedávno počuť vo svojej šou Joan & Melissa: Joan vie najlepšie, na ktorej spolupracuje s dcérou. Ktovie teda, k akému počtu sa Joan popri všetkých botoxových injekciách, liposukciách a pravidelných výplniach vlastne dopracuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu