Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Moderátorský šok pre divákov: Vyzliekla sa pre pánov, dostala flek v hlavných správach!

Petra Svoboda sa v minulosti odhalila na stránkach pánskeho magazínu. Dnes je jednou z tvárí seriózneho spravodajstva. Zobraziť galériu (9)
Petra Svoboda sa v minulosti odhalila na stránkach pánskeho magazínu. Dnes je jednou z tvárí seriózneho spravodajstva.

PRAHA – Poriadne prekvapenie! Playmate Janu Minárikovú (31) si v úlohe moderátorky Televíznych novín vie predstaviť zrejme málokto. Na krásky z pánskych magazínov je totiž často lepšie sa pozerať, než ich počúvať. V susedných Čechách sa však vedenie televízie Nova rozhodlo pre pomerne odvážny krok. Seriózne správy tam už čoskoro bude moderovať sexi rosnička Petra Svoboda (30), ktorá má v archíve poriadne odvážne fotografie.

Raketový postup! Koncom marca sme vás na topkách informovali o tom, že v susedných Čechách vedia potešiť televíznych divákov. Najmä tých mužských. Stanica Nova totiž na post rosničky obsadila playmate Petru Svobodu. V relácii Počasie ale sexi blondínka dlho nepobudla. Zhruba po troch mesiacoch si to totiž namierila rovno do hlavného spravodajstva.

„Petra sa v súčasnosti pripravuje na moderovanie Televíznych novín. U divákov je veľmi obľúbená,” vysvetlil dôvod kariérneho postupu PR riaditeľ Novy Josef Koukolíček. Presný dátum, kedy blondínka začne hlásiť správy, zatiaľ nie je známy. Svoboda sa však netají tým, že sa pri práci v televízii našla. „Moderovanie ma veľmi baví,” poznamenala v jednom z rozhovorov odvážna slečna.

Petra Svoboda sa na stránkach pánskeho magazínu odhalila celkovo dvakrát. Prvý raz sa jej telom mohli čitatelia pokochať v roku 2008, o dva roky neskôr si to zopakovala. V súčasnosti by sa už ale mamina dvojročnej dcéry Ráchel na podobné fotenie vraj nahovoriť nedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu