Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Problémová Hanychová pyká za svadbu: Oklamala telku, tvrdo za to zaplatila!

Agáta Prachařová porušila dohodu, musí pykať. Zobraziť galériu (9)
Agáta Prachařová porušila dohodu, musí pykať. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Bez rozmýšľania! Agáta Hanychová (27) - dnes už Prachařová - sa rozhodla pre svadbu impulzívne po preflámovanej noci. Modelka je ale aj tvrdá biznismenka, a tak sa stihla dohovoriť s televíziou Prima. Stanica mala odvysielať nielen exkluzívne zábery zo svadby, ale priniesť aj prvotnú informáciu o tajnom obrade. Zábery z brunetkinho dňa D však stihli ešte predtým obletieť všetky iné médiá. Dôvod? Nevesta porušila dohodu a zavesila si svadobné snímky na facebookový profil. Kompetentní preto z jej jednania vyvodili prvé dôsledky.

Agáta Hanychová bola vždy považovaná za rebelku a málokto by čakal, že sa vydá. No stalo sa. Cez víkend si vzala moderátora  talentovej šou Jakuba Prachařa, s ktorým oficiálne chodila od jesene. Poznajú sa však odmalička.

Dvojica plánovala obrad už počas nedávnej dovolenky na Maldivách, ale odradilo ich papierovanie okolo následného zlegalizovania manželstva vo svojej domovine. Po návrate do Čiech si spravili párty v kúpeľnom meste a po prebudení sa rozhodli, že do toho skočia rovnými nohami.

Keďže Agáta nakrúca reportáže pre šoubiznisovú reláciu televízie Prima Top Star, stanici dala o zamýšľanom kroku vedieť. Dohodli sa na exkluzivite, za ktorú mal jej zamestnávateľ samozrejme zaplatiť mastnú sumičku. Lenže o svadbe sa nejakým spôsobom dozvedel aj český bulvárny denník, ktorý si všetko zdokumentoval.

Naprázdno však nevyšli ani ostatné médiá. Modelka totiž hneď v sobotu večer zavesila fotografiu vo svadobných šatách na svoj facebookový profil. A tak sa v podstate všetkým podarilo predbehnúť nedeľný šoubiznisový magazín na Prime, ktorý nakoniec nemal exkluzivitu žiadnu.

Tento podraz nezostal bez odozvy. „Môžem potvrdiť, že dohodu s pani Prachařovou považujeme v túto chvíľu za neplatnú,” povedal pre Super.cz programový riaditeľ Petr Vladyka. Prachy teda Prachařovci neuvidia. A vraj nešlo o malú sumičku. Horšie však je, že celá kauza s (ne)utajenou svadbou môže mať dopad aj na Agátinu prácu. Veď ublížila relácii, na ktorej sa sama podieľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu